#26 Milot Rashica

Traore türkiye ligini kucağında hoplatır kendimize gelelim. Adam kafadan topla hızlı yetişemeyip her maç indirirler.
Her maç potansiyel penaltı. Defanstan karşı kaleye o kadar hızlı gideriz ki o süreyi biz bile anlamayız.
Alabiliyorsak ikisi de gelsin biri sağda diğeri solda oynar.
5 milyona rashica + 2.2 imza parasına traore ikilisi ile takımın kanatlarını yapabiliyorsak muazzamın ötesi olur.

umarım yalandır

umarım yalandır
2 gun onceki yalan haber

bak:

1670422544302.png

bu adamın bonservisini alamayacak olmamız beni derinden üzüyor...

Milot Rashica özlemi bastırdı.. Sağ açığa oturduğu anda takımın iki ters kanat uyumsuzluğunu değiştirdi. Sağda sağ ayaklı oyuncu kullanmanın önemini hepimize gösterdi Kosovalı.. Umarım Norwich EPL'ye dönmez de bizimle kalır Boeyle yardırmaya devam ederler 20221216_005642.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyalar

• 20221216_113600.jpg
    20221216_113600.jpg
    257,5 KB · Görüntüleme: 50
Bizim eski kalecimiz Aykut Erçetin bunun Türkiye temsilciliğini yapıyormuş sanırım.

Bugün oynamasa İkinci yarıyı izlemeyi tenezzül etmeyecektim

Dubois yı sevsemde, Boey ile beraber tam bir Premier League dinamizmi oluşturur sağ kanatta.

Rashica baya faydalı bir oyuncu. Beğeniyorum baya

Yavaş yavaş kazanır yine temposunu sorun yok. İlk yarı daha istekliydi, 2.yarı fizik olarak bariz şekilde düştü

Kupa maçında da hasta olduğu söylenmişti sanırım. Bu yüzdendir ki biraz performans düşüklüğü olmuş olabilir.

Geri
Üst Alt