#26 Milot Rashica

Bugünkü maçta yine beğenmeyenler olmuş, tam olarak ne bekliyorsunuz adamdan anlamadım ki, asistini yaptı 2.yi de yapıyordu Abdülkerim %100 lük kaçırdı. İkinci yarı takımca hücum edemedik zaten, kendine gelen topları düzgün kullanamadı deseniz öyle bir durum da olmadı.

Yabanci kuralindan dolayi kesemezsin. Satin alinmali hemen

Hız var şut var orta var asist var defansa yardımı muazzam sol da sağ da oynayabiliyor

Yıllardır düzgün orta yapan ne bekimiz ne kanadımız vardı ki sadece o değil tam bir teknik direktör futbolcusu asker gibi nereye göndersen işini yapıyor

Avrupa kupası kazanmak istiyorsak rashica gibi o iş ahlakına sahip oyuncular bulmamız gerekiyor

Kim getirdiyse tebrik ederim bonservisini mutlaka almalıyız bir maç oynayıp 3 maç yatan adamlardan bıktık yıllarca

Olmazsa olmaz bir adam bizim adımıza. Gösterişli olmasa bile hep faydalı, belli bir standardın altına düşmüyor. İç saha, deplasman farketmeksizin skora gol/asist olarak katkı veriyor.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugünkü maçta yine beğenmeyenler olmuş, tam olarak ne bekliyorsunuz adamdan anlamadım ki, asistini yaptı 2.yi de yapıyordu Abdülkerim %100 lük kaçırdı. İkinci yarı takımca hücum edemedik zaten, kendine gelen topları düzgün kullanamadı deseniz öyle bir durum da olmadı.
Berkan'nin pozisyonunun icindeydi.

Orta mı açıyor rakibe mi vurmaya çalışıyor belli değil ki ya

daha iyi oynarsan seviniriz bilhassa defansif ödevlerini dikkate almalısın milot

Puhahaha kaç tane derin top attı 2 tane gollük pası var

Titre ve kendine gel aga. Bak bu derbi şakası olmaz az ciddiye alın yahu

Son toplari bir turlu atamadi ama birçok oyuncunun kaptiracagi toplari iyi kullandi

Senin defansta kurtardin o posisyon var ya,,. ALLAHINA KURBAN

Sacha boeyle beraber sağ tarafa duvar ördüler ayrca muhteşem asistler çıkardı aferin

Hücumda iş yapamadı pek lakin defansta çok katkı sağladı. Payı var.

Rakibin bizde oynyayabilecek seviyesi olan tek oyuncusuna adim attirmadi.

Geri
Üst Alt