#26 Milot Rashica

Oyunu gerektiğinde daraltıp gerektiğinde çok iyi genişletiyor,defansta bekine yardım edip hücumda ise asla üst üste binmiyor

2012 engin baytar gibi bazı noktaları birbirine çok iyi bağlıyo,hastasıyız böyle topçuların

Midtsjo gibi dususte olan bir diger isim. Caliskanlik konusunda ikisinde de problem yok ama gerek tempo gerekse guc olarak geriye gidis var. Ikisi de sakatlik yasadi bazi oyuncular farkli etkilenebiliyorlar. Toparlan Rashica, sana cok ihtiyacimiz var.

sıkıntısı sadece fiziksel.maç özetinde bile herif etkili ataklarda.

Ben de beğeniyorum ama hele sezon sonuna kadar izleyelim bakalım...

İki kanattan birisinin 'inceci', oyun kurucu özellikte olması gerekiyor. Diğer kanat mecburen o özelliklere sahip olmayan, daha çok kanat-forvet özellikli yerli oyunculara bırakılıyor zaten...

Göstereceği performans, istenecek bonservis bedeli, yerine daha iyisinin bulunup bulunmamasına göre, sezon sonunda karar verilir...

Florya'da salgından sonra performansı düşmüştü ama öncesinde nasıl olduğunu herkes biliyor tekrardan toparlayacaktır.

Ofansif açıdan kötü oynadığı maçta bile muazzam savunma katkısı verdi.Ne yapıp edip almalıyız bu adamı

ben çok beğeniyorum bu adamı. özellikle bekine çok iyi yardım ediyor. morutan ve cicaldau'dan gelen parayı kendisine vereceğiz anlaşılan.

aradan sonra geriye gitti.midsö de raşit de grip oldu ağır geçirdi geriye gitti.covid oldular herhalde ondan etkisi daha fazla oldu 2-3 haftaya ikisi de düzelir.

Bizi alistirdigi seviyede degildi bu mac. Ama vasati dahi lige fazlasiyla yeterli adamin.

Fenerbahçe maçında kötü diyeni anlamıyorum. Özellikle yorumcuları dinliyorum hepsi kötü diyor. Bence çok iyi oynadı. Ofans defans çok dengeliydi. Bir kaç asisti de güme gitti. Özellikle Barış Alper’in kaçırdığı pozisyonda müthiş açtı topu.

Geri
Üst Alt