Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.049
- 5.792
- 1.373
Bu adama ne oldu ya ilk zamanları çok iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten kanattaki en büyük sorunumuz bu, kapali defanslara karsi sirf hizi ile degil calim ile adam gececek oyuncu lazim bize ve suanki kadroda böyle birisi yok. Biz genelde zaten öne gecene kadar, hep kapali defanslara karsi oynuyoruz, onun icin de gol atana dek baya sikinti yasiyoruz. Rashica veya Kerem istedi kadar faydali olsun sen bire birde rakibini carsiya gönderemiyorsan veya dar alanda rakibini calim atip ceza sahasina giremiyorsan sikintimiz cözülmez.yine bir rakip savunmada kaybolan açık alan topçusu ile karşı karşıyayız
Allah korusun.Gelecek sezon sekiztasta mutluluklar dileriz.
8+3 veya 7+4 ihtimali varken imkansız gibi duruyor. Hükümete çok yakın birkaç spor medyumunda 8+3'ün değişmeyeceğini hatta 7+4 olabileceğini duydum, okudum. Ben serbestlik olur diye düşünüyordum seneye ama bunlar böyle diyorlarsa vardır bir bildikleri bence. Umarım yanılıyorlardır. He seçim döneminde iktidar değişse, TFF devletten bağımsız bir organizasyon haline gelse bile alınacak kararların futbolu etkilemesi 2024'ü bulur. Haziran'da gitseler o saatten sonra TFF yönetimi sanki bir anda istifa mı edecek? Ya da diyelim güncel iktidar devam etti. Yine değişen bir şey olmayacak zaten. Biz planlarımızı 7+4'e göre yapalım da farklı bir gelişme olursa ekstra hamleler yaparız.Eğer Zaniolo yazın yolcu değilse bize artık sol kanat lazım. Kendini orada göstermesi lazım