#26 Milot Rashica

yine bir rakip savunmada kaybolan açık alan topçusu ile karşı karşıyayız

yine bir rakip savunmada kaybolan açık alan topçusu ile karşı karşıyayız
Zaten kanattaki en büyük sorunumuz bu, kapali defanslara karsi sirf hizi ile degil calim ile adam gececek oyuncu lazim bize ve suanki kadroda böyle birisi yok. Biz genelde zaten öne gecene kadar, hep kapali defanslara karsi oynuyoruz, onun icin de gol atana dek baya sikinti yasiyoruz. Rashica veya Kerem istedi kadar faydali olsun sen bire birde rakibini carsiya gönderemiyorsan veya dar alanda rakibini calim atip ceza sahasina giremiyorsan sikintimiz cözülmez.

Dünkü maç özelinde skor üretememiş olması kötü oynadığı anlamına gelmez. Her atakta Sacha Boey ile birlikte işlediler orayı

Sezonun en underrated adamı. Serimizi yakalamadan önce liderliğe giden yolda hatta serinin ortasına kadar onun sağ kanattaki katkısı sebebiyle takım bir ivme yakalamıştır. Oynamadan önce vasat bir takımken takıma monte edildikten sonra etkili bir takıma dönüştük. Ancak nedense son haftalarda formsuz diye gözden düşmeye başladı. Zaniolo'nun da gelmesiyle gözden çıkarılma riski var. Şu an Türkiye'de bütün takımlar Rashica ayrılacak olsa sıraya girerler. Umarım bu oyuncunun kıymetini anlarız. Bizde kalmasa bile Türkiye'ye geri gelmesini istemem.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son ödenen rakamlardan sonra bonservisini alamayacaz muhtemelen ancak bir sene daha kiralarsak çok iyi olur.

Görev adamı. Önümüzdeki sezon sağ kanat için düşünülmesi gerekiyor. Malum Zaniolo zu Milan muhtemlen.

Alın şu adamı seneye yıldızları dengeleyecek asker oyunculara çok ihtiyacımız olacak

İç sahada falan sağbektede iyi oynayacağını düşünüyorum

Eğer Zaniolo yazın yolcu değilse bize artık sol kanat lazım. Kendini orada göstermesi lazım
8+3 veya 7+4 ihtimali varken imkansız gibi duruyor. Hükümete çok yakın birkaç spor medyumunda 8+3'ün değişmeyeceğini hatta 7+4 olabileceğini duydum, okudum. Ben serbestlik olur diye düşünüyordum seneye ama bunlar böyle diyorlarsa vardır bir bildikleri bence. Umarım yanılıyorlardır. He seçim döneminde iktidar değişse, TFF devletten bağımsız bir organizasyon haline gelse bile alınacak kararların futbolu etkilemesi 2024'ü bulur. Haziran'da gitseler o saatten sonra TFF yönetimi sanki bir anda istifa mı edecek? Ya da diyelim güncel iktidar devam etti. Yine değişen bir şey olmayacak zaten. Biz planlarımızı 7+4'e göre yapalım da farklı bir gelişme olursa ekstra hamleler yaparız.

Hakki yenilen bir oyuncumuz takımın yükselişi onun takıma katılmasıyla beraber başladı. Kötü oynadığı maç yok takım disiplinine bağlı, oyundan kopmayan, takım savunmasına inanılmaz katkısı olan bir oyuncu ama sürekli gol ve asist beklentimiz olduğu için son haftalarda biraz gözden düştü gibi

Bence gereksiz yere çok gömülüyor.

Sergio için de haftalarca saçmasapan bir şekilde kafa ütüledi millet burada yok şöyle kötü yok böyle kötü diye. Bütün önemli maçlarda adamın direkt imzası var.

5-6 civarı bir paraya alabileceğimizi düşünüyorum. Belki de daha düşük paraya, mevcut yönetim oyuncu transferi konusunda epey becerikli bu sene.

Geri
Üst Alt