Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Penaltı aldırdı mertense boeye attığı paslar güzeldi. Uzaktan çektiği şut iyiydi. Kaç defa kaleye kadar inip kademeye girdi. Daha ne yapsinne yaptı bugün
adam her türlü övülüyor
enteresan
penaltı aldırdı ama biraz şansa gelişen bir pozisyon. berbat bir penaltı savunma için. bir şey yapmasalar kaptırıyordu.Penaltı aldırdı mertense boeye attığı paslar güzeldi. Uzaktan çektiği şut iyiydi. Kaç defa kaleye kadar inip kademeye girdi. Daha ne yapsin
Ilk golde boeye güzel çıkardı. Yine sağdan mertense iyi kesti ki zor pozisyondu. Kereme oynadığı uzun toplar da var.penaltı aldırdı ama biraz şansa gelişen bir pozisyon. berbat bir penaltı savunma için. bir şey yapmasalar kaptırıyordu.
onun haricinde hiç bir beğendiğim yanı yoktu
şut çekti evet. bir tane denk geldi işte.
ikna olmadım.Ilk golde boeye güzel çıkardı. Yine sağdan mertense iyi kesti ki zor pozisyondu. Kereme oynadığı uzun toplar da var.
ikna olmadım.![]()
Messi mi olmasi gerekiyordu la ikna olman icin macin iyilerinden biriydi net olarak.ikna olmadım.![]()
Penaltı aldırdı mertense boeye attığı paslar güzeldi. Uzaktan çektiği şut iyiydi. Kaç defa kaleye kadar inip kademeye girdi. Daha ne yapsin