#26 Milot Rashica

Umarım hoca Dubois'yı oynatmak için Rashica'yı kesmez.

Kilit adamlarımızdan biri. İlk Beşiktaş maçında da çok iyiydi.

Şampiyon olursak ve CL ligine gidersek, elek olmamak için bu tip oyunculara ihtiyacımız var.
Bu tip oyuncular almamız lazım dinamo , yoksa elek ederler orada. Transfer döneminde dikkat edilmesi gereken husus bu olmalı ve MR'ın kesinlikle bonservisi alınmalı.

Ben olsam Keremi satıp bu tarz oyuncu monte ederim sağlı sollu. Kim olabilir sence o oyuncu =?

Bu tip oyuncular almamız lazım dinamo , yoksa elek ederler orada. Transfer döneminde dikkat edilmesi gereken husus bu olmalı ve MR'ın kesinlikle bonservisi alınmalı.

Ben olsam Keremi satıp bu tarz oyuncu monte ederim sağlı sollu. Kim olabilir sence o oyuncu =?
İsmi çıkanlardan en çok Ryan Kent benziyor ama o da fazla düz kaçabilir. Biraz orta sahaya yapılacak ekleme belirler oradaki rolün ne olacağını.

İsmi çıkanlardan en çok Ryan Kent benziyor ama o da fazla düz kaçabilir. Biraz orta sahaya yapılacak ekleme belirler oradaki rolün ne olacağını.
Ryan Kent defansif yardımı olduğunu düşünmediğim için Rangers devam etmek istemiyor olabilir veya elit takımlara gidememesi EPL'de oynayamamış olabilir. O konuda katılmıyorum tam bilgim olmasada.

isimleri geçenlerden bahsetmedim senin gözünde ki kişiyi merak ettim ? Mane olur x olur y olur alabileceğimiz olur alamayacağımız olur .

reisin hücumda yine bir tane çalımı yok herhalde

neyse iyi savunma yapıyor

skora katkısı yok

ama o da ne bakıyoruz yine asist

Bunlarin yaptiklarintek sey bu.

Icardiye de sulanacaklar

Zaniolo gibi koyduktan sonra aglamasinlarnyine

Dünyanın en şerefsiz en aşağılık oluşumu olduklarından dolayı en güncel olan Zaniolo olayından ve şimdiye kadar yaşanan nicelerinden akıllanmamışlar demek ki.

Bizim almak istediğimiz oyunculara sulana sulana veya bizim eski futbolcularımızı alıp kendinden geçe geçe yıllardır hiç bir başarıya ulaşamadılar.

Varsın ki bu kafayla devam etsinler, bir 10 sene daha şampiyonluk beklerler.

Geri
Üst Alt