#26 Milot Rashica

baba bir tane çalım at be
ulan denk de gelmiyor
top önünde de mi kalmıyor oğlum
ne değişik herif yav

Koşuyor ve defansif yardımı var diye ovuluyor, mertens de böyle seviliyor, madem koşuyor ve defansif yardımı var o zaman boey açık olsun, hem it gibi koşar, hem defansa yardım eder, benim Galatasaray sağ kanadından beklentim daha fazla

Üçlü defans formasyonlarında orta dörtlü veya beşlinin sağ kanadı için biçilmiş kaftan aslında ama bunu en azından bizim takımda test etme imkanımız olmayacak gibi görünüyor maalesef. Bizim ligde üçlü deneyen TD taşlanacaktır ki Okan' ın zaten aklından bile geçmiyor anladığım kadarıyla...

---------------Uğurcan------

------Kaan----Nelsson---Abdülk

Rashica----Sergio---Torreira---Grimaldo

------Berghuis----------Kerem---
-----------------İcardi---------

Sergio' yu az zararla göndermenin bir yolu bulunursa, yerine daha dinamik birini bulmak zor olayacaktır ama kendisi başımıza kalmış gibi görünüyor. Bu formasyon, defansif yükünü azaltacağı için en çok ona yarar...Torreira için iddia edildiği gibi Serie A kulüplerinin ilgisi varsa kalmak istemeyecektir, giderse o zaman düşünmek gerekir...Grimaldo ve Berghuis' i ideal profil olarak gördüğüm için yazdım. Oyun kurucu-lider özellikli Berghuis tipi bir oyuncu için bütçenin en büyük dilimi harcanmalı...Boey gidecek gibi görünüyor, Nelsson da keza. Nelsson giderse de yerine yine onun gibi oyun dsiplinine sadık biri bakılacaktır zaten...

Yardırırken de dedigim gibi bonservisine 3 milyondan fazlasını vermek zarar

karar mekanizması köreldi son dönemde, kolay top kaybediyor ve dikine oyunu zayıfladı.

sezon geçişinde icardi ve kendisi iyiye götüren etmenlerdi o açıdan değerli katkıları oldu ama defans katkısıyla 11i garanti olamaz. topun kıymetini daha fazla bilmeli ve kendisini toparlamalı.

solda oynasa muhtemelen skor etkisi artar ama kerem’i şu an kimse kesemez.

karar mekanizması köreldi son dönemde, kolay top kaybediyor ve dikine oyunu zayıfladı.

sezon geçişinde icardi ve kendisi iyiye götüren etmenlerdi o açıdan değerli katkıları oldu ama defans katkısıyla 11i garanti olamaz. topun kıymetini daha fazla bilmeli ve kendisini toparlamalı.

Alinmali mi sence?

Kerem forvet arkası serbest şekilde oynayamaz mi sence

takıma girmesi sezonun kırılma noktalarından biriydi.

performansını hiç bir zaman çok beğenmedim ama yunus ile sıkışan takım sahayı düzgün parsellemeye başladı.

açıkçası çok hevesli olmam transferi için. hayırlısı ne ise o olsun.

Geri
Üst Alt