#26 Milot Rashica

Tutkal gibi adam, hücum yaparken de defans yaparken de takımı bir bütün haline getiriyor. Sağ tarafta Boey ile birlikte her takıma üstünlük kurdular

Ah keşke her ikisini de elde tutabilsek önümüzdeki sezon için

Sevdik kendisini, kiralik bir oyuncuya gore iyi performans verdi. Yalniz cok aman aman ekstrasi olmayan bir isim olmasina karsin bu tip oyuncularda lazim bize. Supriz pas aralari ve defansa verdigi katkilar ile sampiyonlugun mimarlarindan. Ben begeniyorum, sartlar uygun olursa bir taraftar olarak alinmasi beni mutlu eder. Tesekkurler Rashica !

ofansif yeteneği ne kadar kısıtlı olsa da avrupa maçlarında bekine yardım eden kanatlara çok ihtiyacımız olacak

Müthiş bi herif.Dün 2. yarı skor 2-1ken bi pozisyonda Boeyin açığını kapattı kamera yakın plana gelince gördüm ki herif resmen ciğerini sahada bırakıyo böyle karakterli,özverili adamlara çok fazla ihtiyaç var kadroda.Ziyechlerin vs adı geçiyo ama Kerem kalacaksa bu takımın ana hücum planı önümüzdeki sene de Kerem olacak o yüzden diğer kanatta oynayacak adamın Rashica gibi takım oyuncusu olması gerekiyor.Umarım 6-7 milyona alabiliriz

Tek söyleyeceğim bu adam veya bu adamın seviyesinde adam olmazsa tepemizin üzerine çakılırız.. İlk 6-7 hafta Yunus-Kerem faciasını izlerken bu adamın ilk 11'e monte olmasıyla kaderimiz değişmeye başladı.. Galatasaray'a ilk geldiği dönemki Feghouli neyse bu adamda bu etkiyi verdi.. İnşallah alınır..

Super mucadele gucu var , sifir tembellik.

çok çok önemli adam

takımın denge merkezi

bu adam olmayınca gerçekten de savunmada da hücumda da denge kaybediyoruz

hani hücumda yok deniyor ya aslında bu adam öndeki 4lü arasında geriden top almaya en çok çıkan ve bunu en az kayıpla öne taşıyan adam

bu çok önemli aksi olsa sürekli top kaybedip atak yeriz

Mutlaka takimda tutulmali. Kiralik yada bonservisiyle. Hucumda ucup kacmasada gayet yeterli ozellikleri var. Savunmasi bir kanat oyuncusuna gore mukemmel. Boey giderse savunmasinin onemi bir kat daha artacak.

Yaw ceza sahasinin dışında gayet iyi ve paylasimci ama ceza sahasinin icerisine girince kör oluyor. Dun Kerem bomboştu ve ona verse goldü. Yine de cok begeniyorum. Inanilmaz bir kademe anlayisi var. Hucumu A class olmasa da gayet tatmin edici. Her 2 kanadı doldurabilen oyuncu. Maximum degeri 5 milyon olabilir ama ne idigi belirsiz oyuncuya 7 verecegime Rasit'i tercih ederim.

Biz o yönde fazla kullanmadık ama prime dönemini sol kanat ve ikinci forvet olarak yaşadı Bremen döneminde. Yani sadece sağ kanat olarak düşünmeyin bu adamı.

Bence mutlaka alınmalı.

Altyapıdan yetişmiş gibi yüreğini koydu adam.

Geldiği ilk haftalardan beri diyorum ligin 2.viscasini.bulduk mutlaka satın almalıyız bu tarz takım oyuncularını bulmak kolay olmuyor

Geri
Üst Alt