#26 Milot Rashica

Maca girince okan bunu nerde oynatti ben cözemedim?

Değişikliklerden sonra çorba oldu takım. Sahada olduğunu bile unuttum.

57-79 arasındaki takımda olsa etkili olabilirdi. Orta sahası bomboş, her top kaybında 80 metre geri koşan takımda anca ter idmanı yaparsın.

Normalde bizim ligdeki en yüksek profilli kanat oyuncusu Rashica olabilir, ligin zirvesine oynayan takımlar sol kanatta Rossi, Redmond, Trezeguet, Ndoudu, Onyekuru, Chouiar gibi oyuncuları kullanıyor bunların hiçbirisi Rashica nın Bundesliga döneminde çıktığı seviyenin oyuncuları değiller

Bir şekilde yerli meselesini halledebilir de Rashica yı kullanmaya başlarsak rakip defansı çözmemiz çok daha kolay olur, hem Kerem de o zaman o formanın ne kadar kıymetli olduğunu anlar

Et mi balık mı bu adam?

Hazirlik maci olacak mi?
Gerci gec kaldik.

barış alperin atanmış hali dersem beni aşağılar mısınız?

Normalde bizim ligdeki en yüksek profilli kanat oyuncusu Rashica olabilir, ligin zirvesine oynayan takımlar sol kanatta Rossi, Redmond, Trezeguet, Ndoudu, Onyekuru, Chouiar gibi oyuncuları kullanıyor bunların hiçbirisi Rashica nın Bundesliga döneminde çıktığı seviyenin oyuncuları değiller

Bir şekilde yerli meselesini halledebilir de Rashica yı kullanmaya başlarsak rakip defansı çözmemiz çok daha kolay olur, hem Kerem de o zaman o formanın ne kadar kıymetli olduğunu anlar
Harbi o kadar şey vaadediyor mu sence?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10.haftaya giriyoruz

Kendisini ve İcardi-Mata'yı neredeyse hiç izleyemedik

Sonradan gelenleri neredeyse hic göremedik agiz tadi ile. Hele bu arkadas bildigin kapali kutu iyi mi kötü mi bilemedik.

Kayseri maçına 11 çıkacak diyolar bakalım görelim ne verecek tam bir süpriz yumurta bana göre.Redmond gibi çöp de çıkabilir

Muadillerinden iyi olacağı kesin

Kayseri maçına 11 çıkacak diyolar bakalım görelim ne verecek tam bir süpriz yumurta bana göre.Redmond gibi çöp de çıkabilir
Hakaret sayılır, redmond da kötü futbolcu değil ancak rashica'nın almanyadaki performansı belli hatta epl'de bile takımın tek oyuncusuydu.

Geri
Üst Alt