- 1 Ocak 2011
- 15.132
- 10.245
- 1.688
Reis sen dedem yasindaymissinBen 36 olacam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis sen dedem yasindaymissinBen 36 olacam
Ben genc gosteriyorum bro gorsen 22 anca dersinReis sen dedem yasindaymissin
8 milyon euro ve 2 milyon euro bonuslarla sizce bonservisi alınmalı mı?Ya da kaç milyon euro bonservis aralığında alınmasını istersiniz?Bunun anketi bile açılabilir aslında forumda yav![]()
Yanıltmıyor aslan parçası. Yunus ve Kerem formda olsaydı Mertens yerine forvet arkası da kullanırdık ama şu an böyle iyi aynen devam.Forvet arkası da oynayabiliyor. Nispeten kolay veya Arena'daki maçlarda Mertens yerine forvet arkasında kullanabiliriz.
Dünya Kupası öncesinde sıkışık bir fikstür olacak o ara net rotasyonlar olacaktır. Forma bulduğunda iyi işler yaparsa yerini garantiler zaten.
Yolun acik olsun. Emeklerin icin tesekkurler
6-7 bandinda olabilir oyle cift haneli bonservis etmez. Norwich zaten 11'e almis ve bize kiralik gondermis.8 milyon euro ve 2 milyon euro bonuslarla sizce bonservisi alınmalı mı?Ya da kaç milyon euro bonservis aralığında alınmasını istersiniz?Bunun anketi bile açılabilir aslında forumda yav![]()
Kanat oyuncusu dediğin takım hızlı atağa kalkmışsa koşu atar önüne top ister
Birebir yakalarsa rakibin üstüne üstüne gider
Set hücumda bekiyle al-ver yapar bekini sıfıra kaçırtır
Güzel orta—pas açar
Cepheden gördü mü kaleye yapıştırır
Bunları yapıyor, yapmaya çalışıyor
Kanat oyuncusu böyle olur
Yoksa her hücumda ceza dahası köşesinde bekle, topu iste, alınca kaptırmadan kontrol edebilirsen içe çek, önün kalabalıksa topla içine dalmaya çalış, önün boşsa kalabalık yere pas ver, uzun zamandır izlediğimiz kanat oyuncuları böyleydi ve tüm takımı etkiliyordu, oyun açılamıyordu, kaptırılan toplar pinpon gibi geri dönüp gol yediriyordu
8 milyon euro ve 2 milyon euro bonuslarla sizce bonservisi alınmalı mı?Ya da kaç milyon euro bonservis aralığında alınmasını istersiniz?Bunun anketi bile açılabilir aslında forumda yav![]()
İngiliz kulüpleri genelde çok bonservis istiyolar diye öyle dedim Alper abi.Halil Dervişoğlu'nun yaşı genç ama haberlere göre 10 milyon euro falan istemişlerdi.Sakatlıktan yeni çıkan ve 2 sene sözleşmesi kalan Trezeguet'i 4 milyon euroya gönderdiler.Ghezzal'ı da yanlış hatırlamıyosam sözleşmesi 1 sene kalmıştı 3 milyon euroya gönderdiler diye biliyom..6-7 bandinda olabilir oyle cift haneli bonservis etmez. Norwich zaten 11'e almis ve bize kiralik gondermis.
Bu yönetimin bonservis konusundaki tutumu çok iyi şimdiye kadar bence.8 milyon euro ve 2 milyon euro bonuslarla sizce bonservisi alınmalı mı?Ya da kaç milyon euro bonservis aralığında alınmasını istersiniz?Bunun anketi bile açılabilir aslında forumda yav![]()
Orası öyle de reis kulübünün isteyeceği potansiyel bonservis bedeli aşağı yukarı o dolaylarda olur..10 milyonluk bir top oynamadı henüz ..Şu an mali boyutu geçtim alınıp alınmaması bile tartışılır birkaç maç daha görmek lazım ..