#26 Milot Rashica

Alanya 5’li bir hucum hattiyla oynadigi icin kanatlardan birinin savunmaya katilmasi gerekiyordu yoksa alanya’nin sayisal bir üstünlügü oluyordu

Bu yüzden ilk yari ferhat’i ikinci yari ise candeas’i takip etmek zorunda kaliyordu ve bayagi geriye kosmak zorunda kaldi

Iyi mücadele ettigini düsünüyorum,yoruldu ve oyundan cikti

Yaw tamam bugün savunma yaptı da çoğu maç boeyle önlü arkalı oynuyor gören de sagdayken Keita gibi yardiriyor sanacak..
Ben artık hücumda aksiyon görmek istiyorum Rashicadan .. Almanya'da oynamış sonra İngiltere'ye gitmiş bir adamın bu kadar dümdüz bir topçu olduğunu sanmıyorum..

Yaw tamam bugün savunma yaptı da çoğu maç boeyle önlü arkalı oynuyor gören de sagdayken Keita gibi yardiriyor sanacak..
Ben artık hücumda aksiyon görmek istiyorum Rashicadan .. Almanya'da oynamış sonra İngiltere'ye gitmiş bir adamın bu kadar dümdüz bir topçu olduğunu sanmıyorum..

İşler takım adına kötü gitseydi, lider olmasaydık, nerden buldunuz bu boş topçuyu denilecekti. Takımın başarısı için, işler iyi giderken de gerekli eleştirileri yapmak lazım. Nasıl ki Icardi harika oynuyor diyoruz ki bu kadarını kimse beklemiyordu. Rashica da şu ana kadar beklenenin çeyreğini veremedi. Dümdüz topçu şu ana kadar oynadığı oyun. Buysa oyunu, sözleşme yapmayıp siyahi atletik kanat alsak daha iyi gibi.

anlatamıyoruz. hemen herkes herşeyi sorgusuz savunmaya geçiyor.

İşler takım adına kötü gitseydi, lider olmasaydık, nerden buldunuz bu boş topçuyu denilecekti. Takımın başarısı için, işler iyi giderken de gerekli eleştirileri yapmak lazım. Nasıl ki Icardi harika oynuyor diyoruz ki bu kadarını kimse beklemiyordu. Rashica da şu ana kadar beklenenin çeyreğini veremedi. Dümdüz topçu şu ana kadar oynadığı oyun. Buysa oyunu, sözleşme yapmayıp siyahi atletik kanat alsak daha iyi gibi.

Bunu maç konusunda da dedim..Rashica-Midso-Dubois şu an tamamen takımın başarısı ve ahengi sebebiyle eleştirilmiyor.. Bu adamlardan ben ekstra birşeyler bekliyorum artık..Dubois gibi bir herifi emre tasdemirin pvanın les performansına göre değerlendiremeyiz.. Duboisnin solda ters ayağı diyoruz da sağda da Boeyi her oynadığında aratıyor..En basit Hatay maçı Duboisnin asisti cidden güzeldi ama bakiyorum Lobjanidze boeyden bunalinca terse geçti 2 kez pozisyon buldu bu tecrubedeki adamın daha sağlam durmasını beklerim. Midso desen Berkan kadar faydalı mı inanın bilemiyorum.. Avrupa'da yıllarca oynamış adamlardan illa ki ekstra beklentimiz olması çok normal..
İcardi güzel bir örnek 2 maçtır skor katkısı yok ama bakıyorsun adam devamlı oyunun içinde topu aldığında hemen gösteriyor kendini.. Diğerlerinin de bir İcardi olmasa da skordan bağımsız belli standartlarda oynamasını umut ediyorum.

Solda olmuyor ya bu adam zorlamamak lazım artık, sağ kanatta tam tersi fişek

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11 maclik serinin bas mimarlarindan Rashica renkdas. Rashica duzenli oynamaya baslayinca takimin sag kanadi cok baska bir seviyeye cikti. Forvetler gol atmaya basladi. Solda ayni verimi alamadigimizi dusunuyorum yada bir form dusuklugu yasiyo son 3-4 mac ve buda solda oynatildigi doneme denk geldi. Soldaki haliyle dahi 2 tane Rashica olsun isterim iki kanatta. Kerem'in en prime haliyle dahi degismem birini. Rashica takimini ve forvetlerini oynatan ayni zamanda da savunmada muthis disiplinli bir adam.

Çok fark edilmese de takımın en önemli oyuncularından biri. Oldukça fazla maç izleyen biri olarak söylüyorum ki ben Rashica kadar defansına yardım eden, bekiyle oynamayı bilen çok az kanat oyuncusu gördüm. Yeri geldiğinde orta sahaya da pres anlamında katkısı oluyor. Tam bir görev adamı ayrıca çok ekstrası da var. Sakatlıktan sonra biz bu ekstraları az görsek de değeri tartışılmaz.

Bana göre bizim yapmamız gereken acil iki transfer İcardi ve Rashica. Takımın çok eksiği olduğunu düşünmüyorum. Sezon sonu solbek ve yedek forvet transferlerin bakılır.

11 maclik serinin bas mimarlarindan Rashica renkdas. Rashica duzenli oynamaya baslayinca takimin sag kanadi cok baska bir seviyeye cikti. Forvetler gol atmaya basladi. Solda ayni verimi alamadigimizi dusunuyorum yada bir form dusuklugu yasiyo son 3-4 mac ve buda solda oynatildigi doneme denk geldi. Soldaki haliyle dahi 2 tane Rashica olsun isterim iki kanatta. Kerem'in en prime haliyle dahi degismem birini. Rashica takimini ve forvetlerini oynatan ayni zamanda da savunmada muthis disiplinli bir adam.

Serinin baş mimarları Sergio-İcardi ve Mertens diğerlerinin performansi bu 3 luyle arttı..Rashica kerem barış vs.

Sezon başından beri istikrarını bozmayan ve bence sezonun yıldızı Boeyi de unutmayalım onu yazmiyorum zaten baştan beri böyleydi..

Serinin baş mimarları Sergio-İcardi ve Mertens diğerlerinin performansi bu 3 luyle arttı..Rashica kerem barış vs.

Sezon başından beri istikrarını bozmayan ve bence sezonun yıldızı Boeyi de unutmayalım onu yazmiyorum zaten baştan beri böyleydi..
Sergio, Mertens, Boey zaten takimin iyi oyunculari ama sezon basindan beri oynuyorlardi. Seriden oncede vardilar ama takimin oyununun icine eden Kerem ve Yunus kanatlariyla oynuyoduk. Yunus bi tik daha iyiydi takim oyunu icin hatta. Kisacasi once Rashica takima katilip mac basi top kaybetme rekorlari kiran Kerem-Yunus ikilisine bagimliligi azaltti. Ayni anda surekli ofsayt bozan vurdumduymaz PvA kizaga cekildi. Sonrada Icardi oyuna girince duzen tamamen oturdu. Ama Icardi'nin bu 11 maclik serinin cogunda olmadigini unutmamak lazim. Bazen kucuk dokunuslar cok seyi degistirir. Tabi birde takimin mac oynaya oynaya birbirine alismasi durumu var.

Sergio, Mertens, Boey zaten takimin iyi oyunculari ama sezon basindan beri oynuyorlardi. Seriden oncede vardilar ama takimin oyununun icine eden Kerem ve Yunus kanatlariyla oynuyoduk. Yunus bi tik daha iyiydi takim oyunu icin hatta. Kisacasi once Rashica takima katilip mac basi top kaybetme rekorlari kiran Kerem-Yunus ikilisine bagimliligi azaltti. Ayni anda surekli ofsayt bozan vurdumduymaz PvA kizaga cekildi. Sonrada Icardi oyuna girince duzen tamamen oturdu. Ama Icardi'nin bu 11 maclik serinin cogunda olmadigini unutmamak lazim. Bazen kucuk dokunuslar cok seyi degistirir. Tabi birde takimin mac oynaya oynaya birbirine alismasi durumu var.

Ben mertensin sezon başından beri iyi olduğuna katılmıyorum..Ara ara kıpırdansa da gerçek mertensi 4-5 maçtir görmeye başladık..
Bu yazdıklarımdan rashica leş çöp anlamı çıkmasın faydalı bir oyuncu bunu inkar edemem ama ben işin hücum kısmında da fark yaratmasını bekliyorum..

11 maçlık serinin kötü maçları elbette oldu ve bu maçların ortak özelliği İcardinin olmayisiydi aşk adamı sahadaysa yanındaki herkesin performansı artıyor..

yine 1 oyuncunun sürekli aynı oyunu oynadığını, iyi günlerinin veya kötü günlerinin olamayacağını düşünenlerle dolmuş başlık.

Arkadaş zor mu bu adam 3-4 maçtır kötü ondan önce gayet iyiydi demek. Adamın iyi oynadığı maçları neden çöpe atıyorsunuz

Geri
Üst Alt