#26 Milot Rashica

Yabancı siniri harcanacak ve söylentilere göre en az 7.5 isterler ..Bu şartlarda ben rashica transferine karşıyım.. Bize hücumda çok daha etkili olacak bir isim lazım . Rashica sınırlı bir oyuncu gibi duruyor.
Ama makul şartlar oluşursa bu tarz oyuncuların kadroda olması daima iyidir..

Yav millet kacirdigi gole takmis ama o pozisyonu nasil hazirladigini görmüyor kimse. Giresunlu topcuyu klas bir hareketle pazara yolladi. Sonra da golünü atti zaten. Yunusun golünde gomise ortayi acan da buydu.

Ben de sezon sonu illa alinmali demiyorum, daha iyisi varsa buyursun gelsin ama su takimda bu adam gözü kapali oynar ve oynamali.

Orada, son tiklamasini yapmamaliydi cunku acisi daraldi ve yukari vurmadigi icin kalecide cikardi. Onun disinda, bende begeniyorum ama maliyeti az degil sezon sonu degerlendirmek gerek performansini.

Takim oyunu katkisi gercekten goz ardi edilmemeli. Nasil hucumcu beklere ihtiyacimiz varsa, ayni sekilde savunmayi bilen kanatlara da ihtiyacimiz var. Rashica olur veya olmaz, ama onun gibi savunmayi bilen kanatlara ihtiyacimiz var.

Takim oyununa en cok katki veren oyuncularin basinda geliyor. ne Baris Alper, ne Yunus bunun yaptigini yapamiyor. Sezon sonu nolur bilmiyorum , bekleyip gorecegiz ama kotu oyuncu falan asla degil.

Takım oyununa katkısı şahane özellikle bek yardımı ama icardinin orta sahadan kaçırdığı pozisyonda nasıl atamadı anlamadım alınıp alınmama işi sene sonunda bakılır.

Atılan mesajlar birer facia. Bir iniş çıkış oldu ama Rashica şuanda en komple hücum oyuncularımızdan biri. Ayrıca ben O’nun kadar da defansa yardım eden bir açık oyuncusu görmedim. Meblağı neyse verip alalım. Yaşıda genç daha.

4-5 milyon euroya kapatılırsa kesinlikle alınmalı, yaşı ve öz verisi gayet iyi oynadıkça daha da iyi olacak önümüzdeki sezon göreceksiniz.

Ne çalım, ne pas, ne şut… son haftalarda hiç bir varlık gösteremiyor.

bu adam top sürene kadar ömür gecer

Bal yapmayan ari. Bu tür maçlarda her turlu barış tercih edilir.

Geri
Üst Alt