#26 Milot Rashica

Bilmiyorum ben çok beğeniyorum Rashica yı da oynadığı oyunu da. Sözlük de biri Rashica için Basketboldaki tutkal tabirini kullanmıştı. Dün acayip çalıştı acayip efor gösterdi, sahanın her yerinde görebiliyorduk Rashica yı. Takım geçiş atağı yerken bir bakıyoruz Rashica gelmiş ceza sahamızın önünde rakibin ensesine binmiş bir bakıyoruz gol pozisyonunda Zaniolo nun hemen dibinde bitebiliyor

Zaniolo ve Kerem den biri değişecekse veya saha içinde kayma yapacaklarsa sağ kanat için ilk alternatifimiz Rashica olmalı. Hatta önümüzdeki sene için de uygun bir bonservisle birlikte takımımızda kalsa hayır demem

Beşiktaş ve Fenerbahçe sezon sonu alabilmek için her şeyi yapacak.

Biraz abartıyoruz sanki he
alakası yok,tapusunu alırsak 1-2 yıl sonra bizimde viscamız oldu cümlelerını duyarız

kanat oyuncusunun oyunun 2 tarafınıda bilenide oynayanıda zor bulunur,buldunmu kacırmayacan

zaten adam nezaman oynmasa eksikligi belli oluyor

norwich bugunde puan kaybetti bizle pazarlık şansları düşecek ve alacaz diye umuyorum

fbye gıtmesınden korkmayın

bu giderse di maria gelir

Keske solda oynamaya devam etse, keremi çok severim ama arada dinlendirmek lazım, rashica mertens zaniolo icardi ekibini görmek isterim

Rashica kesinlikle alinmali. Rashica Yunus Kerem Baris dortlusu bizi uzun yillar goturur.

Geri
Üst Alt