#26 Milot Rashica

Norwich PL'ye çıkamayacak büyük ihtimalle. 6 civarına alabilirsek çok iyi olur en kötü opsiyonuyla 1 sene daha kiralanmalı.

ilk 11'e yerleştiği ilk maçlardaki gibi oynamaya devam etse kesin almalıyız derdim de şu anda kararsızım, sağlam potansiyel olduğu gerçek ama tabi

çoğu mewkide oynayabilecek biri gibi

Takımın rayına oturması rashicanın ilk 11 e girmesiyle başladı hatırlarsanız. Solda oynasa daha fazla gol katkısı da olurdu ama sağda da gayet iyi .

Oyun içi katkısından bağımsız adam yedek kaldığı zaman sıkıntı çıkarmıyo,karakteri kişiliği de 10 numara.Rotasyona daha iyisini alabilmemiz mümkün değil.5-6 civarına alabilirsek harika transfer olur.Onyekurunun yarısı kadar gol katkısı vermedi ama takıma olan etkisi ondan çok daha fazla

Genelin aksine uygun bir ücret olacaksa kendisi ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Takım oyununa katkısının Avrupa'da olacağımız bir sezonda özellikle daha faydalı olacaktır

Çok faydalı bir oyuncu, bonservisi pek ucuz olmayacaktır ama alınması için sıkı bir pazarlığa değer.

Tam bir takım oyuncusu ve ben çok beğeniyorum. Ayrıca savunmayı da bayağı yıpratıyor, kesinlikle alınmalı.

Bu sezonun belki de en kritik oyuncusu Rashica kimse farkında değil.Bu adamın 45 dk üzeri oynadığı maçlarda tek puan kaybımız Boeyin saçma sapan atıldığı Alanya maçı(9g 1b) tesadüf olamaz.
Hocam bu mantık her oyuncumuz için geçerli oluyor😄

Görev adamı.

Bonservisi uygun olursa kadroda kalıcı olmasını isterim.

Şiir gibi atağı harika kafiyeyle bitirdi. Bugün çok iyi bu dkya kadar

Geçen maç çok zorlanmıştı yeni mevkiisinde ama maşallah bugün harika.

Geri
Üst Alt