- 10 Mart 2013
- 121.497
- 158.169
- 5.068
sence visca mı rashica mı ahbap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz gaza gelmiş olabilirimHak verdik de bokunu çıkarma motz
visca, nagatomo'nun donunda salladığı uyduruk 1 isim. figo gibi anlatmışsınız herifi
feghouli maçtan önce iftarda 4 tabak yemek yemişViscayi 2019da fegi yollayıp almaliydik ama tuzlu olurdu.
bu ligde her sene gol asist sayısında çift haneyi gören bir herifti. ligde neredeyse 100 gol, 100 asist yapmış.visca, nagatomo'nun donunda salladığı uyduruk 1 isim. figo gibi anlatmışsınız herifi
Ghezzal tarzı oyuncu yine alınsın. Ama Rashica gibisi de bu takıma şart. Hücum potansiyeli de fazla küçümseniyor bence. Dolu dolu bir sezon oynayamadık ama çokça gösterdi iyi işler yapabileceğini. Bundesliga kariyeri de iyi bir referans.
Visca'nın şutları ve son tercihleri daha iyi,ama bizim takımın ihtiyacı olan oyuncu tipi Rashica.Herif sahada her yerde,ben çok beğeniyorum ligde benzetilecek bir topçu yokhalen ikna olamadım. ombudsmana başvuralım @Sarper Yıldırım
Visca'nın şutları ve son tercihleri daha iyi,ama bizim takımın ihtiyacı olan oyuncu tipi Rashica.Herif sahada her yerde,ben çok beğeniyorum ligde benzetilecek bir topçu yok
Lorenzo'nun Yağı gibi sankiGüzel bir değerlendirme
kimlerdensin ahbapLorenzo'nun Yağı gibi sanki
anlamadımkimlerdensin ahbap
tarzın tanıdık geldi. eski üyelerimizden misin?anlamadım
Evet derse banlarsin. Bu nasıl sorutarzın tanıdık geldi. eski üyelerimizden misin?
hayır yeni üye oldumtarzın tanıdık geldi. eski üyelerimizden misin?