#26 Milot Rashica

Nedense kararsizim..defansa yardimi cok iyi. Ondan haric büyütecek özellikleri yok.

Kesinlikle takımda tutulmalı. Hem ofansta var hem defansta. Boey ile sağ kanadı resmen otoban yaptılar.

Yaratıcılık konusunda sıkıntılı olabiliyor ama seneye Boey de olmayacağı için savunmaya yardımları daha önemli olacaktır.

Kendisinin olmasa da olur bir herif olduğunu düşünüyordum dünkü maç bu görüşümü hayli kuvvetlendirdi. Yine de hoca ve yönetim almak isterse bir şey demem benden fazla şey görüyorlarmış derim. Çocukları hakkaten çok sevimliydi

Şöyle enteresan bir info var: sahaya çıkarken çalan şarkının sözleri aslında bir şiirmiş ve o şiiri de Ali Sami Yen'in amcası Naim Fraşıri yazmış

Boey’in 25 civarı (muhtemel) satışındaki 10m euro Rashica’nın eseridir. Boey önünde Kerem ve ya Yunus gibi 0 defansif katkı bir kanatla oynasa bu kadar parlayamayabilirdi. Rashica’nın inanılmaz bek yardımına rağmen Boey bence hücumda ekstra katkı yapamadı. Ayrıca Rashica’nın sol açık olduğunu da akılda bulundurmak gerekir. Kendisinin transferinin çok elzem olduğu görüşündeyim. Zanioloyu seneye nasıl kullanacağımıza göre de transferi netleşecektir. Eğer zanioloyu 2. Forvet tarzı kullanırsak 4-4-2 kanadında Rashica çalışkan kanat oyuncusu görevini layıkıyla yapacaktır.

Cok caliskan ve disiplinli, bircok eksigi kapatiyor. Kesinlikle alinmali diyorum. Hatta as takimin degismez ismi olmali.

İstenen bonservis çok yüksek değilse alınabilir. Olmazsa olmaz değil ama olursa iyi olur.

5-6 seviyesine alınabilir gerçekten çok disiplinli ve çalişkan bir oyuncu takım oyuncusu tarifinin karşılığı bir adam ...

bu adamın sadece savunma yardımı ile övülmesi ciddi haksızlık ve biraz maçları sadece enstantanelerden ibaret sanma

topun sorunsuz olarak öne aktarılmasında çok önemli adam

4 3 3 oynadığınızda sağ iç bile oynayabilir

Geri
Üst Alt