#26 Milot Rashica

Tete hazır olana kadar zaten 5-6 hafta rahat oynar.İstikrarı var yedekte kalsa sorun çıkarmaz.Hatta bunla başlayıp Teteyi duruma göre bile oyuna alabilir hoca

Bu adama çekilen Antony muamelesini anlamış değilim. Vasatın üstü, Süper Lig için iyi diyebileceğimiz bir oyuncu işte.

Gelse iyi olur tabi ama "Nerde kaldı lan Rashica!!!!" diye yaygara yapılacak kadar da inanılmaz bir futbolcu değil.

Ben Tete yerine 1 sene bizde oynamis, takima ve camia'ya uyum saglamis, problem cikarmamis, 4 gol 7 assist yapmis rashica'yi tercih ederim.

Niye ne oldu ki reis
Melikşah bizim oyuncumuz diyeli 10 gün oldu heriflerin elinde 26 oyuncu var bunlardan 2si sağ açık ve diğeri 20 yaşındaki bebe.
3 tane de sol kanatları var. Bunlar bu sene düşerler seneye de beleşe alırız rashicayı
Elle tutulur 4 tane oyuncuları var
Rashica
Sainz
23 yaşındaki amerikalı forvt
Birde gabriel sara var orta sahada.

Oyuncuyu göndermek isteyeceklerinden emin değilim işin özü.

Adam bizim icin neredeyse Norwich'i futbolu birakmakla tehdit edecek. Bu adami almazsak ayip ederiz.

F3KTOTxWYAA7hL8

Bizden başka ciddi talibi çıktığına dair bir habere rastlamadım. Kulübü elde tutacağını da söylemiyor. 5 m önerdiğimiz doğru ise gayet iyi rakam. Şimdiye bitmiş olması gerekirdi. Zaha' nın İcardi' nin arkasında oynaması büyük ihtimal, sadece solda Kerem' i yedeklemek için bile alınmalı, o durumda skora daha yakın olur hem; Barış solda pek yapamıyor...

Rashica en az Icardi ve Torreira kadar önemli oyuncudur 100 kez olsa da 100 kez söyleyeceğim. Geçen sene Rashica şampiyonlukta önemli rol oynadı bazıları da çıkıp ne iş yapıyor, vasat oyuncu, gol ve asist sayılarına bakın, defansa yardım ediyor hücumu yok, büyük takım oyuncusu değil diyorlar.

Transferi için geç bile kaldık 1-2 hafta önce bitirmeliydik umarım 1-2 m euro pazarlığı yüzünden daha sıkıntı yaşamayız.

Abilerim bu adama gerek yok. Valla gerek yok. Biz bu sene kalite olarak baska seviyedeyiz. Enerjiyi baska yone alalim lutfen.

Çingene pazarlığı yapıyoruz. Eğer alırsak 3-4 hafta da bu herifin form tutmasını bekleyecez

Geri
Üst Alt