#26 Milot Rashica

Aslında tamda öyle değil.Genç oyuncu psikolojisi diyelim .1.5 aydır bekledi,bekledi ,bekledi.Üzerine 10 tane oyuncu alındı hala bekle dendi , yine bekledi.Taa ki Tete alındı ,bence dellendi. Ama göz ardı ettiği birşey vardı sağlam bonservisliydi.Biz bu sene Icardı dışında paralı tapu almadık.O da sponsor katkılarıyla.Ve dayanamadı .üzüle üzüle gitti zannımca.Çünkü oynamayı çok arzuluyordu.Bizimkilerde bekle demekten yorulmadılar:))) Akşam pazarına bırakıp 1-2 milyona kapatacaklarına inanıyorlardı.Bizimkilerinde tek göz ardı ettiği şey , bu sevgiyi görüp kimse girmez diye düşünüyorlardı .Ama jokey klübünü es geçtiler.Ağrı/acı vermek adına her yola saldıran klüp , aklını çeldi ve getirtti.Hayrını görsünler.Aslında teklifte bulunup Halil- Rashica takası yapabiliriz ileriki zamanlarda.Bence Rashica isyan çıkaracak orada.Bu film daha çok su kaldırır gibime geliyor.
Raşika bence isyan çıkaracak topçu değil. Bizdeki kadar olmasa da Beşiktaşa da faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Ancak hem bizim hem raşit için motto olacak olan şudur ki "kendi düşen ağlamaz". Göreceğiz bakalım biz ah vah mı diyeceğiz yoksa raşit mi içinde bizi gizli aşk olarak saklayıp istediğini yapamayacak ve bulamayacak mı.
Bana ikincisi daha olası geliyor, yaşayıp göreceğiz

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne olursa olsun umrumda olmaz bu saatten sonra. Gereksiz yere de rashica deyip durmanın manası yok. Tete ziyech isimlerinden sonra olsa ne olurdu olmasa ne olur. Bence başka bir yere gitmeliydi. Sonu sais gibi olacak...
Eğer Tete ile orada ivme yakalarsak " ki yakalayacağımıza inanıyorum " %100 haklısın .Unututlur gider.Ama tersi durum olursa Rashica isminin üstü kazınır.

Raşika bence isyan çıkaracak topçu değil. Bizdeki kadar olmasa da Beşiktaşa da faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Ancak hem bizim hem raşit için motto olacak olan şudur ki "kendi düşen ağlamaz". Göreceğiz bakalım biz ah vah mı diyeceğiz yoksa raşit mi içinde bizi gizli aşk olarak saklayıp istediğini yapamayacak ve bulamayacak mı.
Bana ikincisi daha olası geliyor, yaşayıp göreceğiz

Bizim yöneticilere maliyet yönünden birşey diyemeyiz.Muhasebe tutuyorlar.5-6 milyon yük geliyordu onlara.10-12 lerden buralara geldi.1-2 lere kapatma düşüncesindeydiler.

İyi topçu.Tinerciler aldı diye b.k atmaya gerek yok Rebicden oxlade'den falan çok daha faydalı olur.

Bizim yöneticilere maliyet yönünden birşey diyemeyiz.Muhasebe tutuyorlar.5-6 milyon yük geliyordu onlara.10-12 lerden buralara geldi.1-2 lere kapatma düşüncesindeydiler.
Orası öyle. Raşitzaya da kızamıyorum bir ölçüde doğrusu. Bakalım yaşayıp göreceğiz dediğim gibi

bek kovalama mevzusunun boku çıktı artık.

Şu video kendisi için bayağı açıklayıcı olmuş. bi idiota anlatır gibi anlatmış Sinan Rashicayı

Neyse, artık bizim mevzumuz değil. Katkıları için teşekkür ederiz

Orası öyle. Raşitzaya da kızamıyorum bir ölçüde doğrusu. Bakalım yaşayıp göreceğiz dediğim gibi

Aslında her iki tarafta haklı diyip sadece beklemeye geçeceğiz.Buarada Tetede biran evvel sahaya çıkar inşallah.Geciktikçe Rashica da Rashica.Barış Alperle oynadığımız sürece "ki çok iyi niyetli" sağ açık bekliyor olacağız.

Eğer Tete ile orada ivme yakalarsak " ki yakalayacağımıza inanıyorum " %100 haklısın .Unututlur gider.Ama tersi durum olursa Rashica isminin üstü kazınır.
Üstü kazınılacak bir durum yok bence. %50 sine 5 milyon vermek yani 10 milyon bonservis vermek ile tete ve ziyech e 0 bonservis vermek arasındaki farkı anlayamayacak olanlar da istediği kadar kazısın dursun. Onların kazıması için bir sebep de yok zaten...

Üstü kazınılacak bir durum yok bence. %50 sine 5 milyon vermek yani 10 milyon bonservis vermek ile tete ve ziyech e 0 bonservis vermek arasındaki farkı anlayamayacak olanlar da istediği kadar kazısın dursun. Onların kazıması için bir sebep de yok zaten...
Haklısın ama sportif başarı gelmezse" şuan için risk oluşturduğu için" zikrettim.Gelirse zaten her türlü kardayız.

Haklısın ama sportif başarı gelmezse" şuan için risk oluşturduğu için" zikrettim.Gelirse zaten her türlü kardayız.
Bir proje ilk önce kağıt üstünde yapılır. Projede tüm maliyetler hesaplanır ve o projeye göre işe başlanır. Kağıt üzerinde yapılan proje çok başarılı. Uygulama da çok iyi gidiyor. Rashica ya verilecek 10 milyondan sonra gelebilecek bir sportif başarısızlık daha büyük bir yıkım oluştururdu.
Zamanında ben de istedim rashica nın alınmasını. Bildiğimiz bir oyuncuyu istiyordum doğal olarak ama bu rakmları gördükten sonra gereksiz bir ısrar olduğunu anladım ben de. Rashica bunlara evet demeseydi de bence bu iş 4 5 milyona biterdi. Burada karlı çıkan norwich oldu...

Ayrıca olay tete de değil ziyech in onun kulağına gitmesiyle bu noktaya gitti. Tete ve ziyech ikilisinden formayı alamayacağına kendisini inandırmış. Yapacak birşey yok. Herkes kendi seçimleri doğrultusunda bir hayat yaşıyor...

Bir proje ilk önce kağıt üstünde yapılır. Projede tüm maliyetler hesaplanır ve o projeye göre işe başlanır. Kağıt üzerinde yapılan proje çok başarılı. Uygulama da çok iyi gidiyor. Rashica ya verilecek 10 milyondan sonra gelebilecek bir sportif başarısızlık daha büyük bir yıkım oluştururdu.
Zamanında ben de istedim rashica nın alınmasını. Bildiğimiz bir oyuncuyu istiyordum doğal olarak ama bu rakmları gördükten sonra gereksiz bir ısrar olduğunu anladım ben de. Rashica bunlara evet demeseydi de bence bu iş 4 5 milyona biterdi. Burada karlı çıkan norwich oldu...

Ayrıca olay tete de değil ziyech in onun kulağına gitmesiyle bu noktaya gitti. Tete ve ziyech ikilisinden formayı alamayacağına kendisini inandırmış. Yapacak birşey yok. Herkes kendi seçimleri doğrultusunda bir hayat yaşıyor...
Aynen katılıyorum .İmzamı atarım.Ama her zaman kağıt üzerindeki proje tutacak diye bir kayıt yok.Fakat ozaman bizde diyoruz ki bonservis ödemediğin adamda riskte yok.Sadece maaşı , okadar riskede gireceksin diyorsun.Açıkçası ben Tete'den oldukça umutluyum.Shaktar bizi ve Tete'yi rahat bırakırsa ylumuza bakacağız.Shaktar'ın derdide beş kuruş para kazanamama, onun acısı var.

bek kovalama mevzusunun boku çıktı artık.

Şu video kendisi için bayağı açıklayıcı olmuş. bi idiota anlatır gibi anlatmış Sinan Rashicayı

Neyse, artık bizim mevzumuz değil. Katkıları için teşekkür ederiz

Ben bu mevzuyu Kerem konusuna da yazmıştım Zaniolo örneği vererek. Burada Sinan'ın verdiği istatistikleri takımın XG ve RCS oranlarına vurduğumuzda çok düşük kalıyordu.

Ben Rashica'yı ve Kerem'i seven biri olarak pozisyonları gole çevirmede büyük eksiklikleri olduğunu düşünüyorum. Icardi faktörü devreye girmeseydi muhtemelen ligi bu skor potansiyeliyle 3. falan bitirirdik.

Kerem geçtiğimiz sezon girdiği pozisyonlarda yüzdesini biraz arttırsa 15 gol falan rahatlıkla yapabilirdi. Rashica da öyle. O yüzden burada Sinan'ın verdiği örneğin eksik olduğunu düşünüyorum.

Bjk için çöpsüz üzüm dü rashica aslında. Mali anlamda sıkıntı yaşadıkları şu dönemde süper ligde kendisini ispat etmiş nispeten genç bir kanat oyuncusu aldılar.

Takımın en önemli parçası derken boşa denilmiyordu. Boey-Torreira-Rashica sağdan adamlar gelemezken artık sağımızdan Boey hariç etkimiz kalmadı. Rakipler sürekli Boey ile 2'ye 1 yapıyorlar yıldızlar güzeldir ama amatör ruhlu mücadeleci futbolcularda lazım yazık oldu. Bu takımın en büyük sorunu şu an amelelik yapacak 2 adamı var biri Boey diğeri Torreira geçen sene Kazımcan ve Rashica da vardı.

Boey kaç defa sağ çizgide bindirdi geçen seneye bakın sürekli atağa çıkıyordu bu sene atağa çıksa arkası bomboş kalacak defans yaptığı halde rakipler sürekli oradan geliyor.

Geri
Üst Alt