#26 Milot Rashica

Sorun gerçekten bu adamın olmamasında mı sizce?
Çizgi oyuncumuz yok geçen sene Kerem takımı sete çevirmiyordu hatta Kerem top kayıplarına devam ediyordu sete çeviren Rashica oluyordu sağ korner çizgisinin orada Boey ile birlikte rakibin yarı sahasına yerleşmemizde rol oynuyordu. Bugün ise Boey bindirmesini geçtim Tete'nin olmayan yardımıyla 2'ye 1'lere maruz kaldı buna rağmen çok iyiydi eğer zaten gününde olmasa bugün tur hayal olmuştu.

Bu maçta oynasa Tete'den neyi daha iyi yapardı ? Yeni takımında istediği kadar bek kovalayabilir.

Ortalama bir oyuncu. Eğer takım diri olursa, bir oyun şekli oturtabilirse işini yapıyor, iyi görünüyor. Takım kötü oynadığında izlenmez. Geçen sezon kaç maçını beğendiniz? 8, bilemedin 10 maçı var. Şu maçta Rashica falan kurtaramazdı takımı. Yav Torreira geldi kurtaramadı, Rashica ne yapacak? Sorunu tek, ya da iki üç futbolcuya indirgemeyin.

sallayin sallayin biz derken bu adamin sampiyonlukta basrol oldugunu bos yapmadigimizi anlarsiniz yakinda. bir kanatdan fazla mücadele veriyor bu adam!

Ne zaman dönüyor takıma reis ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisini severdim alınmasını da isterdim ama artık bizim oyuncumuz değil. Arkasından ağlamayı bırakın artık.

Bence direkt bu konu kitlensin. Her puan kaybı her kanat oyuncusunun sergilediği kötü performans sonrası buraya gelip ağlayıp zırlayanlar olacaktır. Hiç gerek yok bence bu zulüme.

hey2.gif

Uğurlar olsuuun
Güle güleee
Ne halt yersen yee
Bize neee

Adamı 2.5 ay beklet 1 ay daha bekle de sonra rakip alsın demek ki sorun Rashica'da değilmiş yolun açık olsun biz seni hak etmemişiz. Vecino'ya bile 3.5 m euro veriyorlar sana çok gördüler.

Geri
Üst Alt