#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

De Santicts vasatın biraz üzeinde bir kaleci. Hiç bir zaman Tafarel gibi olamaz. Yine de kötünün iyisi.

De Santicts vasatın biraz üzeinde bir kaleci. Hiç bir zaman Tafarel gibi olamaz. Yine de kötünün iyisi.

Taffarel gibi olmak için vasatın hayvani bir şekilde üstünde olmak gerekir :rolleyes: Kıyaslamak çok yanlış.Ama bir kaleci italya milli takımına girebiliyorsa yedek bile olsa vasatın çok ama çok üzerindedir :)

Sanctis bence iyi bir performans sergiliyor.Çok istikrarlı önemli olan da bu.

Palop'u geçmesi manevi olarak çok zor. Nasıl bizde pintolar,bratular Hakan şükür için Arif için, Tamas Bülent Korkmaz için oynayamadıysa Sanctis de orada oynayamaz.

Bu adamı seviyorum ya neden bilmiyorum ama GS'daki çoğu futbolcudan daha çok seviyorum :)

Zaten ligin ilk yarısındaki Kayserispor maçındaki kurtarışıyla herkese Taffarel'in Uefa Kupası Finali'ndeki Henry'nin şutunu kurtarışını hatırlatmıştı.

Güven vermesi zaten yetiyor.İyi kaleci olduğu her halinden belli.

Sanctis'e vasat futbolcu diyen çarpılır.Çıkardığı topları hiçbirinz kurtaramazsınız.Sezon bitimine kadar Aykut'la veya Orkun ile devam etseydik iyimi olurdu.Her oyuncu sahada şanssızlık yaşar.Her maç iyi oynayacak diye bir kaide yok.

Gidecekse gitsin Sevilla'ya, oyle superb bir kaleci degil.

Doğru mondi cok iyiydi heykel gibi dikilir jeneriklik komik goller yerdi santis kötü zor sutları kurtarıyor ya bire birde mondi'den eksigi var demek komik olur mondiden daha iyi kaleci sanctis sempatik birisi ayrıca

Doğru mondi cok iyiydi heykel gibi dikilir jeneriklik komik goller yerdi santis kötü zor sutları kurtarıyor ya bire birde mondi'den eksigi var demek komik olur mondiden daha iyi kaleci sanctis sempatik birisi ayrıca

ne diyon birader fazla guinness, jameson falan ictin heralde oralarda

Maşallah kürek gibi elleri var...:D

Mondi'nin de yan top o kadar iyi değildi bide 30 mt'den uzak bi yerden şut geldi mi kesin gol oluyordu :D

Geri
Üst Alt