#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

Aykut kötüyse Morgan kendini denize atsın! Boşa yemiyoruz o golleri....

de sanctis galatasaray a tarihi boyunca gelmiş en kötü kalecidir....bu konuda çok iddalıyım..ya anlamıyorum neden bu ısrar...şimdie kadar üstüste 2 pozisyon söleyin helal olsun dediğiniz??? ya top savunmayı geçti mi olay bitmiştir benim gözümde ...kesin gol hiç kaçarı yok...e bi zahmet üstüne geleni de tutsun...çıkışları inanılmaz hatalı...savunmamız bu kadar ii olmasa kalbur a çevirirler sanctis i...

de sanctis galatasaray a tarihi boyunca gelmiş en kötü kalecidir....bu konuda çok iddalıyım..ya anlamıyorum neden bu ısrar...şimdie kadar üstüste 2 pozisyon söleyin helal olsun dediğiniz??? ya top savunmayı geçti mi olay bitmiştir benim gözümde ...kesin gol hiç kaçarı yok...e bi zahmet üstüne geleni de tutsun...çıkışları inanılmaz hatalı...savunmamız bu kadar ii olmasa kalbur a çevirirler sanctis i...

Kayseri ve Benfica maçı aklıma ilk gelenler o kurtarışlar maçın kaderini degiştirmişti hatırlıyorsan:cool:

Kayseri,Benfica.

Ne olur De Sanctis'in isminin yanına Aykut'u koymayın ya.De Sanctis hatalı goller yiyor tamam ama karşılaştırdığınız adam Aykut.Severim kendisini aslında ancak yedek kalecilerimiz bu takıma az geliyor.Yan toplara hiç ama hiç çıkmayan bir(hatta 2) kaleci olabilirmi?Dünkü ilk golde inanılmaz bir şans vardı.Resmen bir Bruce Lee topa vurdu Abdurrahman tam köşeden saçma bir şekilde gol oldu.Bu yüzden kızmamak lazım.

yapmayın allah aşkına fb maçında olsun diğer maçlarda olsun çerçeveyi bulan her top gol oldu türkiyenin en iyi savunmasına rağmen baya gol yiyoruz hatalı goller yiyor demiyorum ama hiç ekstra bir kurtarış görmedim kendisinden...degajları ve aut kullanışları da bir felaket hiç biri isabetli değil...hatta orta alanda kalıo ve anında tehlike olarak dönüyo kalemize...bana hiç güven vermiyor kendisi...kötü oynadığımız hiç bir maçtan puan alamıyoruz kaleci farkı burda oırtaya çıkar bence...ayrıca tsl de ilk 7 içersinde en fazla gol yiyen takımız...

yapmayın allah aşkına fb maçında olsun diğer maçlarda olsun çerçeveyi bulan her top gol oldu türkiyenin en iyi savunmasına rağmen baya gol yiyoruz hatalı goller yiyor demiyorum ama hiç ekstra bir kurtarış görmedim kendisinden...degajları ve aut kullanışları da bir felaket hiç biri isabetli değil...hatta orta alanda kalıo ve anında tehlike olarak dönüyo kalemize...bana hiç güven vermiyor kendisi...kötü oynadığımız hiç bir maçtan puan alamıyoruz kaleci farkı burda oırtaya çıkar bence...ayrıca tsl de ilk 7 içersinde en fazla gol yiyen takımız...

Bence bunun sebebi Santcis değil;takım savunmamızdır.

Savunmayı düzgün yapmazsan,her ara top pozisyon olursa,yan toplarda oyuncular nerede duracağını bilmezse Casillas'tan başkası kurtaramaz bizi :)

İlk oynadığı maçta çıkardığı toptan sonraki yorumlar aklıma geliyordu.Cidden taraftar olarak hiçbirşeyi haketmiyoruz...

iyici kaleci santcis tecrübesi yeter ;):m26:

dünkü volkanın yerinde sanctis olsaydı tarihi fark olurdu...

Ne yaptınız ya, adamı yerin dibine soktunuz.

Sivas da yenilen her iki golde de adamın suçu yok, ilk gol tam direğin dibine gidiyor. Bugün olmuş dediğin kalecilerin de bir çopu o golü yer zaten.

Ayrıca Volkan ı övmüş arkadaşlar, volkan dan önce her pozisyonda topu kaleciye nişanlamayı başaran ts li futbolcuların hakkını vermek lazım. Bşr topu bile köşeye vurmazsan elbette kaleciye çarpar, işin özeti bu.

Santcis iyi kalecidir, topu oyuna sokması bile bir çok kalecide göremeyeceğiniz kadar isabetli.

Yapmayın arkadaşlar Santcis çok iyi kaleci.Bu kadar gol yememizin sebebi takım savunmamızdır.

Santcis Turkiyedeki en iyi kalcei suan.Biz eger cok gol yiyorsak ondan degil defnstan dolayidir.Benim hatirladigim bu sene bir fener macinda hatali gol yedi oda Carlos vururken baraj kurdurmamisti.Onun disinda bir hatasi yok.Aykut olsa yedigimizden 10 gol daha fazlasini yemistik bu sene

Santcis Turkiyedeki en iyi kalcei suan.Biz eger cok gol yiyorsak ondan degil defnstan dolayidir.Benim hatirladigim bu sene bir fener macinda hatali gol yedi oda Carlos vururken baraj kurdurmamisti.Onun disinda bir hatasi yok.Aykut olsa yedigimizden 10 gol daha fazlasini yemistik bu sene

Aynen müdür haklısın! :f68.gif:

bızım aradıgımız duzeyde kalecı değil ama cok kotu değil

valla sen kaleciden anlamıyosun diye Galatasaray'ımızın kalecisine bu kadar sallamaya hakkın yok çok biliyosan in sahaya sen geç kaleye,aslında Santis'i Hayrettin ve Aykut'tan bile kötü kaleci olarak tarihinin en kötü kaleci ilan eden biri ciddiye bile alınmaz ama yeter artık bilip bilmeden salladığın.

Ntv fantezi futbolda -2 puan vermişler Morgan'ıma :mad: why why why?:mad:

Geri
Üst Alt