- 22 Kasım 2008
- 5.898
- 0
- 1.331
Cevap: #26 Morgan De Sanctis
Aykut kötüyse Morgan kendini denize atsın! Boşa yemiyoruz o golleri....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
de sanctis galatasaray a tarihi boyunca gelmiş en kötü kalecidir....bu konuda çok iddalıyım..ya anlamıyorum neden bu ısrar...şimdie kadar üstüste 2 pozisyon söleyin helal olsun dediğiniz??? ya top savunmayı geçti mi olay bitmiştir benim gözümde ...kesin gol hiç kaçarı yok...e bi zahmet üstüne geleni de tutsun...çıkışları inanılmaz hatalı...savunmamız bu kadar ii olmasa kalbur a çevirirler sanctis i...
de sanctis galatasaray a tarihi boyunca gelmiş en kötü kalecidir....bu konuda çok iddalıyım..ya anlamıyorum neden bu ısrar...şimdie kadar üstüste 2 pozisyon söleyin helal olsun dediğiniz??? ya top savunmayı geçti mi olay bitmiştir benim gözümde ...kesin gol hiç kaçarı yok...e bi zahmet üstüne geleni de tutsun...çıkışları inanılmaz hatalı...savunmamız bu kadar ii olmasa kalbur a çevirirler sanctis i...
Kayseri,Benfica.
yapmayın allah aşkına fb maçında olsun diğer maçlarda olsun çerçeveyi bulan her top gol oldu türkiyenin en iyi savunmasına rağmen baya gol yiyoruz hatalı goller yiyor demiyorum ama hiç ekstra bir kurtarış görmedim kendisinden...degajları ve aut kullanışları da bir felaket hiç biri isabetli değil...hatta orta alanda kalıo ve anında tehlike olarak dönüyo kalemize...bana hiç güven vermiyor kendisi...kötü oynadığımız hiç bir maçtan puan alamıyoruz kaleci farkı burda oırtaya çıkar bence...ayrıca tsl de ilk 7 içersinde en fazla gol yiyen takımız...
Santcis Turkiyedeki en iyi kalcei suan.Biz eger cok gol yiyorsak ondan degil defnstan dolayidir.Benim hatirladigim bu sene bir fener macinda hatali gol yedi oda Carlos vururken baraj kurdurmamisti.Onun disinda bir hatasi yok.Aykut olsa yedigimizden 10 gol daha fazlasini yemistik bu sene
Ntv fantezi futbolda -2 puan vermişler Morgan'ımawhy why why?
![]()