Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: #26 Morgan De Sanctis
Ochoa gelmicekse Forza Morgan
Ochoa gelmicekse Forza Morgan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisini mi alalim?
Sasirdiniz heralde. Top gelmeden yatan kaleci mi olurmus arkadas. Holosko topu ortaya vuruyor, bizim Morgan bey saga atliyor. Penalti sanki. Cikislari ve topu dagitmasi iyi ama cok sacma sapan hatalar yapiyor. Delgado'nun golunde de yatmasa yemeyecek.
Almissa almis ben ne yapayim iki golu de hatali yedikten sonra? Ayrica Aykut gecen senenin ikinci yarisinda 9-10 gol yemisti, bu 18 tane yemis.
Almissa almis ben ne yapayim iki golu de hatali yedikten sonra? Ayrica Aykut gecen senenin ikinci yarisinda 9-10 gol yemisti, bu 18 tane yemis.
Bonservisini mi alalim?
Sasirdiniz heralde. Top gelmeden yatan kaleci mi olurmus arkadas. Holosko topu ortaya vuruyor, bizim Morgan bey saga atliyor. Penalti sanki. Cikislari ve topu dagitmasi iyi ama cok sacma sapan hatalar yapiyor. Delgado'nun golunde de yatmasa yemeyecek.
İyi kaleci iyi.Kalede o oldukça bende bir güven duygusu oluşturuyo.Bonservisi mutlaka alınmalı.
Kalede duruşu güven veriyor...!!!
Sonuçta Mondragon'dan sonra ne Orkun ne Aykut bana bu güveni verememişti Sinan.
Aynen katılıyorum Orkun ve Aykut'un ne yapacağı belli değil bu adam ben kaleciyim diyor tek sorunu uzun dikemiyor topu orta sahayı geçmiyor![]()