#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

Orkunla Aykut ikisi kaleye geçseler gene içinde bir şüphe oluşur,ama Morgan tek başına kalede durunca insanı bir güven sarıyor top kaleye gittiğinde Morgan alır topu ya diyorsun içinden o yüzden tartışmam bile!

Kayılıyorum Sinan.Orkun veya Aykut bana bu güveni vermiyo.Olay burda bitiyo zaten.

Ama genelde kalecilerin en iyi dönemleri 28-35 arasıdır;)

Bir problem yaşamazsak kalede Santchis'ten sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.

Ama genelde kalecilerin en iyi dönemleri 28-35 arasıdır;)

Forvetlerinde en verimli çağı 22-32 arasıdır.Stoperlerin 25-33=)beklerin 20-29

kanat oyuncuları 20-29 ON NUMARA mevkisi 25-32 TD lerin en iyi dönemleri 50-70 arası ideal=)

Forvetlerinde en verimli çağı 22-32 arasıdır.Stoperlerin 25-33=)beklerin 20-29

kanat oyuncuları 20-29 ON NUMARA mevkisi 25-32 TD lerin en iyi dönemleri 50-70 arası ideal=)

Bu dediklerin profesyonellikle alakalı aslında kendine iyi bakan adam her zaman 37 yaşına kadar rahat oynar!

Bazen saçma sapan goller yiyorsada 10 orkun + 10 mondragon + 5 aykut + tafarrel'in eldiveni kalitesinde bence

taffarelinde formülü= buffonun sacları + cechin sogukkanlılıgı + vandersar ın yetenegi + casillasın sempatisi x 1 milyon türk lirası kalitesindeydi ve üstüne efsanelik ekleyip kavuruyoruz :D

Bazen saçma sapan goller yiyorsada 10 orkun + 10 mondragon + 5 aykut + tafarrel'in eldiveni kalitesinde bence

taffarelinde formülü= buffonun sacları + cechin sogukkanlılıgı + vandersar ın yetenegi + casillasın sempatisi x 1 milyon türk lirası kalitesindeydi ve üstüne efsanelik ekleyip kavuruyoruz :D

5 Aykut,10 Mondragon ?:S

Sanctis iyi bi kaleci kabul ama mondi kadar değil. mondi ayarına ulaşması için onun kadar oynaması lazım bence

5 Aykut,10 Mondragon ?:S

Mondragonu sevmiyorum fenerden 6 gol yemis adamın neyini seviyim para icin gitti diyolardı zaten aykut mondragondan iyidir santis hepsinden iyidir taffarel onların hayallerinin ulasamadıgı yere ulasmıs biridir daha acık anlattım :o

Mondragonu sevmiyorum fenerden 6 gol yemis adamın neyini seviyim para icin gitti diyolardı zaten aykut mondragondan iyidir santis hepsinden iyidir taffarel onların hayallerinin ulasamadıgı yere ulasmıs biridir daha acık anlattım :o

Saygı duyarım ama Mondi'nin yeri bende ayrıdır.Tabiki Taffarel olamaz ama Aykut'danda kötü değil.

Oliver Kahn ın siniri var bide...

Aykut bence 3.kalecimiz :D Mondi iyidir para içinde çok fedakarlık yaptı zamanında her sene menajeri para kırmakta istese gene bir orta yolu bulurdu onun Galatasaray sevgisi inkar edilemez!

Tafi>2tane Mondi

Mondi>sanctis(su an için)

Sanctis>3Aykut

Aykut=Orkun

Geri
Üst Alt