#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

Galatasaray Spor Klubü'nün 1. kalecisi Morgan'dır.... Gerisi laftır... olay budur ;)

Morgan bugün melul melul sahaya bakıyordu :D Aykut'un dramını izliyordu!

Her maç oynamasını çok istiyorum.Skibbe kalede kimi oynatacağına şaşırıyor mu acaba.

Insallah bonservis sorunu bir cozume kavusur.Bana gore Buffonun arkasinda 2. kaleci olmasi bile ne kadar iyi bir kaleci oldugunu gosterir.

Skibbe'nin yerine şu forumdan birini koysak takımı daha iyi yönetir morgan iyi kalecidir klas kalecidir bi tafi degilsede ondan sonra bize gelen en güven veren kalecidir simdi kimse cıkıp mondragon kısaltması ''mondi'' lafını demesin GÜVEN VEREN dedim özellikle

Sasirsa sasirsa Orkun mu Morgan mi diye sasiriyordur

Kupa maçlarında oynamasına gerek yok diye düşünüyorum

Bonservisini hala alamadıysak, yıl sonunda transfer zora girdi demektir.

Umarım De Santcis 'i kadromuza bonservsi ile birlikte katarız. Çok iyi bir kaleci. Elden kaçırmamak lazım.

Türkiye'nin açık ara en iyi kalecisi.Hala tam performansıyla oynadığını da düşünmüyorum ayrıca...

özellikle malatya maçında yediği golden sonra Aykut'un kesinlike kaleci olmadığına kanaat getirdim özelliklede Galatasaray'ın kalecisi olmadığına.

Zaten ben bu kanıya Morgan'ı ilk kalede gördüğümde verdim belli ediyor zaten,bende ki yabancı hayranlığı değil,görebildiğim kalite farkı!

İşin ilgin yanı geçen yıl Orkun la Aykut durdu kalede çok az gol yedik. Bu yıl ise baya gol yiyoruz. Acaba diyorum SONG'muydu bizim o kadar az gol yememizi sağlayan.

İşin ilgin yanı geçen yıl Orkun la Aykut durdu kalede çok az gol yedik. Bu yıl ise baya gol yiyoruz. Acaba diyorum SONG'muydu bizim o kadar az gol yememizi sağlayan.

Çok uzun süre M.Topal ve Barış'ın sakatlıklarıyla boğuştuk.Bence bu yüzden takım savunması yapamadık.

alakası yok,arada trabzon'un maçlarını izliyorum da song bimiş artık o ilk geldiğinde ki song değil.

Geri
Üst Alt