#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

Kova Yaşar gibi oldun sanctis

Maç boyunca 4 top geldi 3 ünü yedi 1 ide direkten döndü.. Gerisini siz düşününün artık

golleriin hiç birinde yapacak bişeyi yoktu..

gelen gideni çok aratır..

Sezon sonu madem gidecek Aykutta Orkunda bize bu lig için yeter onlara şans verilsin...

Eğer hala sanctisi kaleye koyarlarsa ayıp yani ayıp!!! Aykut'la Orkun'ayıp!!!

Sanki biri buffon biri van der sar onların sanctisden ne farkı var taffarel gibi adam gerek takıma

En azından böyle saçma sapan gol yemezler...

Her maçta nasıl gol yicez, kaç tane yicez diye düşünüyorum.. Geçen seneyi ne çabuk unuttun. Ligin en az gol yiyen takım olduğumuzu....

Bu senin küçümsediğin kaleciler sayesinde oldu......

Morgan senin için yazdığım şiiri bana geri ver,haketmiyorsun kalede olsun Morgan,istemem kışın yorgan diyen bendim ama şimdi demez olaydım diyorum!

Ne Lincoln ne Morgan sevgimizi haketmedi..

Hop orada dur bakalim. Lincoln'u anlarim da, Sanctis neden sevgini hak etmemis? Ligde sayisiz macta, Avrupa da aklima ilk gelen Hertha Berlin, Bordeaux, Hamburg maclarinda aldigimiz galibiyetlerde veya beraberliklerde en buyuk pay sahiplerinden biri Sactis degilmiydi? Dun kotu bir mac cikardi, dogrudur ama onundeki defans blogunu bi goz onune alip oyle yorumunu yap.

Bazen cikarilmayacak toplari cikariyorsun bazen yememen gereken golleri yiyosun be Morgan. Rakip oyuncuyla karsi karsiya kalman yere yatman icin yeterli bir sebep galiba. Hemen yere yatiyorsun.

İlk golde niye uçmadı ya hayret bişey.

Ne Lincoln ne Morgan sevgimizi haketmedi..

Lincoln tamam da Morgan ne yapsın, adamın kapasitesi bu, sanki bilerek mi yedi o golleri? Onu o kaleye koyanlar düşünsün. Yine de en içten oynayan yabancılardan biri. Kewell ve Baros'tan sonra Morgan gelir benim için. Ama adam bizim kaleyi koruyacak kalibrede mi? Değil tabiki.

Şu güne kadar hep seni savunsam da dün güvenimi kaybettin az da olsa.Suç genelde kalecilere bindiğinden birşey demiycem.Kızamıyorum sana çünkü o takımda sahada ruh gibi gezen insanlar vardı ve onlar varken sana yüklenilmesini haksızlık olarak görüyorum.

Bi bakıyosun 10 numara kaleci bi bakıyosun amatör.

Geri
Üst Alt