#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

Biz maç kazanmak için bu adamın iyi gününü mü bekliyicez ?

Sezon sonu mutlaka yollanması lazım

Ben olsam eskişehire karşı Orkun ile çıkarım ama neyse :o

Hop orada dur bakalim. Lincoln'u anlarim da, Sanctis neden sevgini hak etmemis? Ligde sayisiz macta, Avrupa da aklima ilk gelen Hertha Berlin, Bordeaux, Hamburg maclarinda aldigimiz galibiyetlerde veya beraberliklerde en buyuk pay sahiplerinden biri Sactis degilmiydi? Dun kotu bir mac cikardi, dogrudur ama onundeki defans blogunu bi goz onune alip oyle yorumunu yap.

Her maç söz verip sonra saçma sapan goller yiyen benmiyim...

Lincoln tamam da Morgan ne yapsın, adamın kapasitesi bu, sanki bilerek mi yedi o golleri? Onu o kaleye koyanlar düşünsün. Yine de en içten oynayan yabancılardan biri. Kewell ve Baros'tan sonra Morgan gelir benim için. Ama adam bizim kaleyi koruyacak kalibrede mi? Değil tabiki.

Bugüne kadar hep savundum ama güvenimi öyle bi kaybetti ki bidaha güvenemem ona. Ama ona sahip çıkmam anlamına gelmesin bu.

Eskişehir maçı De Sanctis'in son şansı diyeceğim ama bu savunma olduğu sürece ona suç bulmak son maçlar için saçma olur...

Bende hatalarını kabul ediyorum ama genelde önünde saçmasapan savunma olduğu için bazı maçlarda kızamıyorum.Tabii Hamburg maçında diyecek bişeyim yok malesef.

532. post

Kaleci dediğin hava topundan yere usulünce uslubunca düşer, afedersiniz kum çuvalı gibi düşüyor herif yere, dolayısıyla hızlıda kalkamıyo pozisyon içerisinde . Tehlike anında yumrukla uzaklaştırma zaten zayıf 4m önüne düşüyo yumrukladıgı top. Degaj desen 0 , taca çıkıyor her top.

Yukarıya alıntı yapıyorum çünkü iyiykende yerden yere vuruyordum ben bu adamı, Oyuna bir sefer olsun olumlu başlangıç yapamıyor bu adam kaldıki atak dediğin en geriden başlar , iyi oyuna sokulmuş bir topla başlar v.s..

morgan01.jpg

Ah be Morgan...antika bir kaleci oldun olacan,bu Morgan arabadan farkın kalmayacak!

Yatmayi bilmiyormusun kardesim yat ! Kaz gibi topu izleme ! Seni nasil Italya milli takim yeegi yapmislar anlamadim !

GÜLE GÜLE sana güle güle.

Asıl sorulması gereken soru:Seni nasıl Galatasaraya kaleci diye almışlar?Allah aşkınıza Mondragonun bundan ne eksiği vardı?Bunu bize kaleci diye yutturmaya çalışanların allah belasını versin.Kahrımdan ağladım,ne hakkınız vardı ya?

son 2 maçın yıldızı

Helal olsun valla 1 metre bile yanından geçe topa uzanamıyor

Niye top gelmeden yatarsınki arkadaş?

afferin koçumaaa...kıçını kaldırıp en azından göstermelik dahi olsa topa uzan lan!!!ya hiç yatmaz ya da top gelmeden yere yatıp izler...nesin sen ya?

avrupadan eledin şlimdi de şampiyonluktan etcen bizi kova:mad:

Casilas'ın arkasında durdular biz de Aykut'un arkasında duralım diyince bana sallayan arkadaslar simdi Morgan'a kufur etmiyorlar degil mi?

Casilas'ın arkasında durdular biz de Aykut'un arkasında duralım diyince bana sallayan arkadaslar simdi Morgan'a kufur etmiyorlar degil mi?

Ben etmiyorum :))

Aykut arkasinda durulacak bir kaleci olsa eyvallah, ama adam cenesi calisan bir cizgi kalecisi.

Altay da genc bir cocuk var, ismi Gokhan Degirmenci. Bak iste o harbi bir kaleci. Hemde cocuk hasta Galatasarayli. Onu koysunlar kaleye arkasinda durmayan adam degil :))

Pancu olsa o topa en azından atlardı be , kurtar demiyorum göstermelikte olsa bi atla hayret valla ya

Her maçta ters ayakta yakalanıyorsa bir sorun var demektir.Eskişehir maçında uzun bir aradan sonra uzaktan atılan bir şutu çıkardı!!!!!!!

Ben olsam Orkun'u oynatırım,en azından toplara tıplar :o

Galatasaray'a karşı futbol oynayan akıllı biri kalede bu kaleci oldugunu gördügü an basar şutu heran gol yeme potansiyeline sahip

Çok çabuk teslim oluyor Morgan,gereksiz çıkıp kaleyi boşaltıyor çok ciddi form düşüklüğü var,Kayseri maçı dakika 90 bütün takım geberiyor koşmaktan Morgan efendi maçın son tehlikesinde top gelmeden yatıyor ve üstünden geçip gol oluyor böyle saçma goller bize çok puan kaybettirdi!

Geri
Üst Alt