#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

Gitsinde ne oynarsa oynasın hiç merak etmiyorum.

De Sanctis için yeni teklif

Galatasaray yönetimi, sezon başında İspanya’nın Sevilla kulübünden kiralanan kaleci Morgan De Sanctis’in takımda kalması için düğmeye bastı.

Sarı-kırmızılılar ortaya koyduğu vasat performans ve özellikle kritik maçlarda yaptığı basit hatalar nedeniyle sezon sonunda gönderilmesine kesin gözüyle bakılan İtalyan kaleciyle yola devam etmek için sürpriz bir şekilde kolları sıvadı.

Hafta başında İspanya’ya giden futbol şubesinden sorumlu yönetici Haldun Üstünel’in, Sevilla’lı idarecilerle bir araya gelerek Sanctis’i bir yıl daha kiralamak istediklerini bildirdiği öğrenildi. Ancak İspanyol kulübü yapılan görüşmede kiralama talebine olumsuz yanıt verdi.

Sevilla’nın, 2007’de Udinese’den transfer ederken 3 yıllık sözleşme imzalattığı İtalyan kaleciyi son sezonuna girerken bonservisiyle satmak istediği ve bu nedenle Galatasaray’ın kiralama teklifini geri çevirdiği kaydedildi.

‘Transfer görüşmesi yaptım’

İspanyol kulübünün, De Sanctis’ten para kazanmak istediği, fakat Haldun Üstünel’in de tecrübeli kaleciyi bonservisiyle birlikte almak istemediklerini kesin bir dille ifade ettiği vurgulandı.

Sevilla’ya dönerek birinci kaleci Palop’un arkasında yedek beklemek istemediğini her fırsatta dile getiren De Sanctis’in Galatasaray’da kalmak istemesi sarı-kırmızılıların elindeki en önemli koz olarak bulunuyor.

Haldun Üstünel, İspanya’daki çalışmalarıyla ilgili Milliyet’e yaptığı açıklamada, “Madrid’e bazı transfer görüşmeleri için gittim. Bizim listemiz belli. Görüşmeler devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Milliyet

:asd:

Bu kaleci takımda kalırsa seneye herşeyi unutun derim ben ...

Denizli maçında iyi oynar,CL ön elemede bizim elenmemize sebeb olur sonra ki maç iyi oynar -ki iyi oynadıgı maçları biz zaten genelde yenebilecegimiz takımlar- Fener maçında kötü oynar ...

Haldun Ustunel Madrid'de oldugunu yaziyor. 'Transfer gorusmelerimiz suruyor' demis, belki Leo Franco icin oradaydir.

Bugun iyidi, devamini bekleriz Morgan.

İyiydide haftaya ne olacak bilinmez.

Bugün şanslıydı hep üstüne geldi toplar!

Bugün sadece onda mı siyah bant vardı?

bu adam canli bomba gibi bi bakiyon bomba patlamiyor takiliyor,bit bakiyon kendiliginden patliyor... 1 iyi 1 kotu

Uhh haber okumayalı çok oldu üzüldüm şimdi.

"Acım çok büyük"

Galatasaraylı kaleci De Sanctis, Gaziantespor maçı ardından mikrofonlara konuştu. İtalya'da yaşanan deprem ile ilgili sözlerine başlarken, "hala çok sıkıntı çeken göçük altında kalan insanlar var. Deprem benim köyümde oldu bu yüzden acım çok büyük. Ailem depremi şiddetli hissetti fakat çok şükür hiçbir şeyleri yok" dedi.Maçla ilgili soruya De Sanctis, "bir seneye yakın zamandır Türkiye'de oynuyorum. Hakem düdüğü çalmadan maçın bitmediğini biliyorum. İkinci golü atmalıydık." dedi. Galatasaray'da önümüzdeki sezon kalıp kalmayacağını şu an bilmediğini sadece Süper Lig maçlarına konsantre olmak istediğini sözlerine ekledi.

Derbi ile ilgli soruya De Sanctis "elbette çok büyük bir maç olacak sadece taraftarlar arsında değil puantaj olarak da çok önemli bir maç olacak." dedi.

Kaynak : Sporx.com​

"Acım çok büyük"

Derbi ile ilgli soruya De Sanctis "elbette çok büyük bir maç olacak sadece taraftarlar arsında değil puantaj olarak da çok önemli bir maç olacak." dedi.

Kaynak : Sporx.com​

turkcede puantaj diye bir kelime yok lutfen turkcemize sahip cikalim

Beni korkutuyor Santis,bir bakıyoruz maç kurtarıyor,ertesi maç rezil.Fener maçında iyi olur inşallah.

derbide muhteşem bi maç çıkaracağına inanıyorum

Dün iyi maç çıkarttı diyorlar ,

maçı 90 dakika izledim sonra da özetlerini defalarca izledim ve De Sanctis ne kurtarmış diye baktım

Beto'nun çarprazdan çektigi şut üstüne geldi kurtardı

Tabata'nın sutu üstüne geldi kurtardı ki kurtarmasa avutada gidebilirdi o top

Tabata'nın ceza sahası içinde vurdugu top yerden etkisiz bir şekilde üstüne geldi ve onuda aldı

Bunlara kurtarış diyorsanız valla çok iyi maç çıkarttı

Birde erman mıydı erhan mıydı defansımızın hatası sonuçu kaleci ile karşı karşıya kaldı ama o topa yetişmesi imkansızken De Sanctis topa çıkmakta en az 2 saniye geç kalarak pozisyonu riske soktu gine kurtardı

Ve birde son dakikada gelen şutu Beto'nun önüne güzel indirdi allahan golu atamadı,luganonun önüne bırakırsan atıyor ama :rolleyes:

Ben bir olumlu hareketini göremedim belki unutmuşumdur göreniniz varsa söylerseniz sevinirim :)

Geri
Üst Alt