#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

Futbolu bırakınca antrenör olarak gelsin ya.Biraz iyi defans olsaydı önünde kalmasını isterdik eminim.Ama bi Mondi olamayacağı kesin gibi.

Mondiden daha iyi bir kaleci bence kafasında onca soru işareti olmasına rağmen tam bir profesyonel takımda kalmasını isterim...

Mondiden daha iyi bir kaleci bence kafasında onca soru işareti olmasına rağmen tam bir profesyonel takımda kalmasını isterim...

İyi kaleci olduğunu kabul ederim ama bizde Mondi'nin verdiği katkının 10 da 1'ini veremedi.Mondi'nin anormal şekilde kurtardığı çok maç olmuştu.De Sanctis'i çok sevsem de sağı solu belli olmuyor.Düzgün bir defans kurulcaksa (ki kurulmalı artık) De Sanctis neden İtalya milli takımına çağırıldığını gösterme şansı bulabilir.Ama aksi takdirde gitmesi daha hayırlı.

İyi kaleci olduğunu kabul ederim ama bizde Mondi'nin verdiği katkının 10 da 1'ini veremedi.Mondi'nin anormal şekilde kurtardığı çok maç olmuştu.De Sanctis'i çok sevsem de sağı solu belli olmuyor.Düzgün bir defans kurulcaksa (ki kurulmalı artık) De Sanctis neden İtalya milli takımına çağırıldığını gösterme şansı bulabilir.Ama aksi takdirde gitmesi daha hayırlı.

Onda birini verememesi normal Mondragon 5 sezon oynadı ve o direk transfer oldu aklında hiçbir soru işareti yok.

Morgan ı düşünün kiralık geldi ve eski klüpleri arasında sorunlar var istese bile belki GS a transfer olamayacak.

Kalecinin aklında hiçbir soru işareti kalmaması gerekir çünkü en çok konsantrasyon gerektiren mevki kaledir...

De Sanctis bugün çok iyiydi.Güven verdi kurtarışlarıyla ve özellikle topu oyuna çok iyi göndererek.

Morgan çok iyiydi bugün tebrik ediyorum!

Cizgisinde durmayarak, stoper gibi toplara çikarak, birkaç net gol pozisyonu önledi.

Ben gitmesini istemiyoru. Tam bizlik bi kaleci. Piskopat hemde iyi kaleci :D

tas gibi bi kaleci canla basla oyunuyor !bence kalsin

Seviyorum ben bu adamı , Geçen hafta Semihi çok güzel kaldırıyordu.

Her maç De Sanctis konusunda şişe çevirmece oyunundaki şişe gibi dönüyoruz.

Artık De Sanctis konusunda hiçbir zaman kesin bir karara varamayacağımızı anlamış olmamız lazım. :D

Sise cevirmeye gerek yokki sise cevirmece oynayasiniz. Ben De Sanctis'i hep begendim ve savundum, cunku futboldan gerctekten anlayanlara ne oldugunu gosterdi.

El insaf be, adam ligin ilk yarisinin son haftalari haric, butun sezon onunde belli bir defans'la oynayamadigi halde UEFA'da 2 tur oynatti bize. Daha ne yapsin?

Dediğim gibi şu defansla bi oynayabilsek De Santcis'de gol yemez.Zaten iyi kaleci ama bi türlü aynı adamlarla oynayamadı ki.Şu defans olacakki:

---------------De Santcis------------------

--Uğur---Servet---Semih(E.Güngör)---H.Balta

İyiydi ama ben yine de güvenemiyorum.

hep savunuyorum Santchisi..

gene hakkını verdi formasının..

Galatasaray'ın yıldızı Sanctis

Lig sonunda Galatasaray´dan ayrılması beklenen De Sanctis, dünkü performansıyla alınan galibiyetin mimarları arasında yer aldı.

18_251445_20FAN01SER7-C-B.jpg

Ender de olsa tehlikeli şekilde gelişen İstanbul Büyükşehir Belediyespor ataklarında görevini başarıyla yapan deneyimli file bekçisi, alkışı hak etti. İtalyan kaleci, özellikle Efe ve Bebbe’nin kaleyi bulan isabetli vuruşlarında devleşti. Sanctis’i takım arkadaşları ve teknik heyet de özel olarak kutlamayı ihmal etmedi.

Kaynak:Fanatik

Geri
Üst Alt