#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Aslan parçası.. :016:

Ben hiç beğenmedim Semih giderek düşüyosun dikkat et kendine..Her aldığın topu kaleciye gönderiyosun savunmayı sıkıştıryosun..Biraz daha hızlı olmalısın top ayağındayken..TOp ayağına gelince bekleyip bekleyip tüm rakip oyuncularını üstüne çekiyosun sonra kaleciye dön uzun top...Böyle olmaz semih kolayına kaçma işin.. BeGeleceğin Terry sii, ol Bekiri değil..

bu yasta bu kadar maç oynamak helekı alısık olmadıgı bı sekılde

bu adamın 2 yılda oynadıgı maça bak

bıde ondan once ptt ligınde yedek kaldıgı doneme bak

cok ıyı goturuyor masallah demek lazım ufak tefek hatalarına ragmen

Ben mi yanlış izliyorum Semih boşa çıkmayı mı bilmiyo,yoksa böyle bir talimat mı aldı..Mesela Selçuk defansa gelip top alıyor..Semih hala geride bekliyor..Hiç pas alışverişine giriyim boşa çıkıyımda pas alıyım diye bişey yok...

[video=youtube;vS4ld76y9x0]https://www.youtube.com/watch?v=vS4ld76y9x0[/video]

Ben mi yanlış izliyorum Semih boşa çıkmayı mı bilmiyo,yoksa böyle bir talimat mı aldı..Mesela Selçuk defansa gelip top alıyor..Semih hala geride bekliyor..Hiç pas alışverişine giriyim boşa çıkıyımda pas alıyım diye bişey yok...

Defansta "denge" sorunu var,o şekilde talimat gelmiş olabilir. Maalesef çok dengesiz bir savunma hattımız var,takım toplu savunma yapmasını bilmiyor da zaten.O yüzden 18'imize kadar gelişlerde savunma dengesiz olduğundan arkaya çok adam kaçırıyoruz. Önde oynadığımızda iyiyiz, ama iş savunma yapmaya gelince rakiplerin ayağından top bile almakta zorlanıyoruz.

[video=youtube;hJF_pdeuEFI]https://www.youtube.com/watch?v=hJF_pdeuEFI[/video]

Aslanım Semih..

Ulan çok seviyorum bu çocuğu ya..

Sv: #26 Semih Kaya

Aslanimsin göğsümuzu kabartmaya devam et.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Fazla is düsmedi.

ujfalusi ile birlikte oynarken daha iyiydi. bu yıl hiç aşama kaydedemedi. stoper olarak çok zayıf kalıyor. omuzu vuran dağıtıyor semihi. ağırlık mı çalışır ne yapar bilmem. bu çocuğun kuvvetlenmesi lazım. ikinci eksiği son kayseri golünde olduğu gibi forvet şut atarken çabuk davranıp ayağını sokmuyor. daha sert ve hamleli olmalı özellikle ceza sahası içinde. semihin pozisyon almada da eksikleri var. ama çok genç yanına tecrübeli yabancı bir stoper almak lazım.

Fiziği de gelişirse biraz daha, şöyle daha kalıplı olabilirse, iyi defans.

öyle güzel oynuyorki herkes alt yapıdan yeni çıkan bir oyuncu olduğunu unuttu.

Kilo vermis gibi bana mi oyle geliyor?

Oyunun icinde daha fazla olmali. Bazen gosteriyor aslinda, topla daha cok ileri ciksa keske.

En buyuk eksigi fizigi sonra yapcagi hamle, alacagi pozisyon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt