#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Canı sağolsun kafaya takmasın. Baştaki adamlarla zaten Dünya Kupasına gidilemezdi.

Amatör kümede yapılmayacak bir hata ama canın sağolsun aslan. Her oyuncunun başına gelebilecek olaylar. Kafana takma diyeceğim de yerinde olmak istemezdim doğrusu.

Çok kötü oynadı golü kastetmiyorum ama böyle oynarsa Madridde işimiz çok zor...

DK ile ilgili eleştirilere şimdiden yanıt vereyim, bugüne kadarki mallıklar değil Semih'in hatası mı gidemememize sebep yani, oldu.

Semih bile maça konsantre olmuyor... Şu yaptığı hatayı önemli bir maç olarak görse yapar mı?

Sezon başından beri üstüne koyarak değil olanlardan eksilterek gidiyor maalesef.

Olur böyle şeyler aslanım, takma kafana.. :yenieek:

En azından milli takımda yaptın hatayı.Galatasaray'da yapmada.Nasılsa gidemezdik:)

Zaten gol bağıra bağıra geliyorum dedi. Semih'in hatası ile olması büyük şanssızlık. Yalnız golden sonra oyundan tamamen koptu. :(

Talihsizlik yaşadı, çevresindeki Bekir ve HAK kazmaları oyuna konsantre olmasını etkiledi..

Semih in hatası her zaman her maçta olabilir. Biz bunları çok yaşadık...Musleranın Selçuk un topuğundan dönüp gol olan pozisyon geldi aklıma.

semih iyi hoş ama hata yaptığında %90 gollük hata yapıyor..Ama olur böyle zaten bu milli takım ne gidip romanyayı ne de hollandayı yenebilirdi..

Yapılmayacak hata. Bekir yapsa aynı hatayı basmıştım küfürü. Maç boyuncu hatasız oynadı ama o pozisyon yakışmadı Semih'e.

Semih bir stoper icin cok gücsüz daha güclü olmali. Cok zayif kaliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt