Alican yetik
Sarı Üye
- 12 Haziran 2011
- 186
- 0
- 976
Cevap: #26 Semih Kaya
Semih helal olsun ya helal olsun KAYA gibiyidin
Semih helal olsun ya helal olsun KAYA gibiyidin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
41 bin kere masallah. Ujfalusi ve Semih sakatlanmazsa, Gökhan ve Servet'i sadece kupa maclarinda görürüz
Bu adamı kazanarak asgari 7-8 milyon € kar ettik diyebiliriz.
41 bin kere masallah. Ujfalusi ve Semih sakatlanmazsa, Gökhan ve Servet'i sadece kupa maclarinda görürüz

Ahahahha 41 bin ne la![]()
Adnan's aramızda ölü taklidi yapın.Bu adamı kazanarak asgari 7-8 milyon € kar ettik diyebiliriz.
Adnan's aramızda ölü taklidi yapın.

Adnan's aramızda ölü taklidi yapın.
40 kere az olur diye 41 iste.ne varki
Altyapıdan oyuncu kazanarak transfere para harcanmamasını vurguladım renkdaş kapamadın galiba?
Kesinlikle doğru söylüyor Bülent kaptandan sonra adam akıllı yerli stoper de gördük ya çok şükür diyelimØldum
Ama Arkadas dogru søyluyor reis![]()
Yok renktaş Adnan's mantığıyla esprik olsun diye söyledim yoksa katılıyorum sana yani :tiphat:Altyapıdan oyuncu kazanarak transfere para harcanmamasını vurguladım renkdaş kapamadın galiba?
Kesinlikle doğru söylüyor Bülent kaptandan sonra adam akıllı yerli stoper de gördük ya çok şükür diyelim
Yok renktaş Adnan's mantığıyla esprik olsun diye söyledim yoksa katılıyorum sana yani :tiphat: