#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

ömer toprak yada serdar azizide aldık gerçekten 10 yıl stoper aramayacağız. bravo semih şımarmadan devam evlat

kafam çok rahat şimdilik.Ujfalusi gidene kadar birini daha monte etmeliyiz.Yedeklere 2 genç çok iyi olur.

bu çocuğu 3senedir takip ediyorum. palermo ilgilendiğinde ilk merak etmiştim. sora izledim baya a2de falan maçlarını. dedim adam budur. fakat sene başında galatasaray klübü sakat bir futbolcu olan(ki zaten sakat olduğunuda görüşmüş olduk.) ersan gülümün peşinde 5m euro yla koşup bide alamayıp madara olmuştur. geçen sene 5m euro ile ersanın peşinde koşcağımıza leverkusenden önce ömer toprağı alsaydık(ki o zaman alabilirdik) şimdiye en az 10 sene arkamıza bakmadan güvenebileceğimiz 2tane sağlam stoperimiz olmuş olcaktı. bu mantalite değişmeli.

Adam golü çıkardı daha ne yapsın.Tecrübeli bir savunma oyuncusu gibi oynuyor hamleleri harika.Her hava topuna vuruyor.Ujfalusi de onun için büyük şans.Bravo Semih.Aslansın.İnşallah böyle devam edersin.

---böyle gençler oynasın yenilelim...yeter artık servet falan....dünkü maçta 1 puanı semih ve muslera aldırdı...semih top tekniği stoper için oldukça iyi.zamanlaması cok iyi,ayrıca gayet de süratli...benim anlamadığım bu cocuk 22 yaşında neden bu zamana kadar hiç şans verilmedi.hiçbir hoca göremedi mi bunu

---böyle gençler oynasın yenilelim...yeter artık servet falan....dünkü maçta 1 puanı semih ve muslera aldırdı...semih top tekniği stoper için oldukça iyi.zamanlaması cok iyi,ayrıca gayet de süratli...benim anlamadığım bu cocuk 22 yaşında neden bu zamana kadar hiç şans verilmedi.hiçbir hoca göremedi mi bunu

20 yaşında abi Semih 91'li.

her gün yazacam.hala sözleşme uzatmamış olmamız gerizekalılık.

Semih'i bırakmazlar , Semih'te bir yere gitmez. 5 yıllık kontrat yakında açıklanır.

Semih'e iyi bir sözlesme teklif etmeleri lazim. öyle bos mukaveleye imza atmak istemeyecektir.

helal olsun sana aslan.umarım uzun yıllar formamızı giyersin.

hava toplarında etkisiz felan değildi bence.birkaç topu aldı almeida dan ama aralarında 11cm ve ağır bir fizik farkı var.

almeida hem 1.91 boyunda hemde hayvan gibi zipliyor. birakin da bir kac top indirsin yani. sonucta avrupada artik öyle sisirme toplarla oynayan takim kalmadi. Semih'in yerde gösterdigi performans cok daha degerli.

o zaman sözüm geri,,,ama yinede daha önce denenebilirdi,özellikle gecen sene bir sürü genç oynatılabilirdi...sağolsun bülent ünder mustafa sarp ve barışı oynatmaktan bunlara şans vermedi

16 yaşında Premier Lig'den talipleri olduğu konuşuluyordu, o dönem kısa sürede 3 maça mı ne çıkarıldı diye biliyorum, bunun üzerine sanırım Rize'de çok ciddi bir sakatlık yaşadı. Futbol hayatının bittiği konuşuluyordu 2 yıl falan doğru düzgün oynamadı hiç, biz Murat'ı, Ahmet Kesim'i, Sinan'ı izliyorduk ama Semih bunların hep çok önündeydi. Geçen yıl Kartalspor'da büyük bir çıkış yakaladı ve cidden takdire şayan bir şekilde döndü sahalara, zamanında paf takımı hocalarının ve doktorlarının hatası olmasa belki de şu an çok daha ilerideydi, neyse buna da şükür.

Gurur duyuyorum bu kadar güzel yazıları görünce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt