#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

bugün ntvspor'a katılan bir arkadaştan dinledim beyin kanamasına sebep olan tekmeyi batuhan karadeniz'den yemiş. anlattığına göre, ameliyatını yapan doktorla arasonda şöyle bir diyalog yaşanmış:

- bir şartım var; seni ameliyat ettikten sonra fenerbahçeli transfer olacaksın

+ masada bırakın o zaman.

bugün ntvspor'a katılan bir arkadaştan dinledim beyin kanamasına sebep olan tekmeyi batuhan karadeniz'den yemiş. anlattığına göre, ameliyatını yapan doktorla arasonda şöyle bir diyalog yaşanmış:

- bir şartım var; seni ameliyat ettikten sonra fenerbahçeli transfer olacaksın

+ masada bırakın o zaman.

Ulan Batuhan zaten seni hic sevmezdim.:mad:

arda gibi uğur gibi yürekten galatasaraylı ve fazlasıyla yetenekli önümüzdeki sezon servet'in yanında oynaması gerekiyor..en çok dikkatimi çeken özelliği yürekli oluşu,mücadeleden kaçmayışı ve topu oyuna sokuşu türk stoperlerde görülmeyecek bir şekilde topu oyuna düzgün sokuyor başarılı olacak eminim..

Biryerlerde okudum sanirim, Batuhan rövasataya cikarken Semih de kafaya cikiyor, tekmeyi öyle yiyior kafaya.

Biryerlerde okudum sanirim, Batuhan rövasataya cikarken Semih de kafaya cikiyor, tekmeyi öyle yiyior kafaya.

O yaşta beyin ameliyatı olmuş,ameliyat eden doktor seni ameliyat ederim ama fenerbahçede oynayacaksın diye espiri yapmış o da masada kalayım o zaman demiş:D

Gelecek vaad Eden Bir Futbolcumuz , İleride Galatasaray için Cok Güzel Şeyler Yapabiliceğinden Şüphem yok.

Olumsuz olarak ; yan toplarda 2 defa adamını kaçırdı :o

Olumlu olarak ; Cepheden gelen hava toplarına mukemmel çıkıyor,defansdan top şişirmiyor,

Şimdilik bu kadar ilerleyen maçlarında daha iyi analiz ederiz :)

Yan toplarda çok büyük zaafı var,bunun üzerinde durması lazım,meye onun adamıydı :o

İlerde çok büyük bir oyuncu olcak

Mehmet Topal gibi duramadı sahada ki normaldir bu. Devamlı oynatılıp kazanılması gereken bir genç.

Mehmet Topal gibi duramadı sahada ki normaldir bu. Devamlı oynatılıp kazanılması gereken bir genç.

Mehmet Topal Semih'in yasindayken daha Dardanelspor A takiminda bile oynamiyordu ama... Kimse yanlis anlamasin Mehmet bizim icin su anda cok onemli bir oyuncu ama Semih Mehmet'in yasina geldiginde bize cok buyuk paralar kazandirarak avrupa'nin devlerinden birine transfer olucak yetenek de.

Bulent ikide bir kenardan bagirip, dikkatini dagitmasa cok daha iyi oynardi. Kesinlikle uzerinde durulmasi, guvenilmesi lazim. Bu adamin benden uc yas kucuk olduguna inanamiyorum; yaslaniyor muyuz nedir.

Kardeş benden küçük Galatasarayda maçlara çıkıyor. =) Helal sana ...

M.topalın Galatasaraya geldiği ilk yıl 20 yaşındayken liverpool maçını hatırlıyorumda 'Ben nerdeyim' der gibiydi sahada..Kötüde oynamıştı semih ise daha 18 yaşında buna rağmen ne yaptığını daha çok biliyor malesef adamını kaçırdı gol yedik ama Semih kesinlikle bu takımın ilerki yıllarda banko stoperi olucaktır..

bence Topal dan daha iyi durdu. Topal durmadan gergin oyununu sürdürerek savunmada düzensizliklere yol acti. Semih bence dogustan sohuk kanli ve bunu maca yansitiyor.

Tuhafima giden sey hem diger oyuncularin hem de Bülentin Semih e bebe muamelesi yapip onun oyununa karismasi. son köse vurusunda Hakan Balta arkadadan gelip Semih'in önünü kesiyor ama kendi de vuramiyor toplara. Topal sürekli Semih yerine direk Hakan Baltaya oynuyor felan. yanlis seyler bence.

Semih Türkiyenin gelmis gecmis en iyi stoperi olacak. 100 defa söyledim bunu. Ve Semih'in zamani gelmistir. Servet disinda onu kesecek defans yok Türkiyede. Servet ve ikisi beraber oynamali. yedekler iki Emre olur.

Yan toplarda büyük zaafı oldugunu görmemezlikden gelmeyelim,umarım bu sorununu çalışarak halleder,onun dışında herşeyi çok iyi

Bu Semih en geç 3 sene sonra A Milli takım stoperi olur

Bülent Korkmaz 'ın bize tek kazancı olacak. Bülent hoca özel olarak ilgilenmeli, defans oyuncusu tam olarak nasıl olur tecrübesiyle ona aktarmalı.

Yan toplarda büyük zaafı oldugunu görmemezlikden gelmeyelim,umarım bu sorununu çalışarak halleder,onun dışında herşeyi çok iyi

Bu Semih en geç 3 sene sonra A Milli takım stoperi olur

ne 3 senesi ya?? Italya miyiz biz?? Semih en yakin zamanda milli olur BK tarafindan kesilmez ise eger.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt