#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Su andaki haliyle kesemez tamam. Bu cocuk daha 3. profesyonel macina 18 yasinda cikmis. Utanmadan yaptigi 3-5 hatayi cok görüyorsunuz. Hakkaten birakin bu isi bence. Altyapimizdan böyle cevher cikmis, aman oynatilsin diye heyecanlanacaginza yedek kalsin diyorsunuz. Meira geldi, yaptigi hatalarin haddi hesabi yok. Semih hayatinda öyle hatalar yapmaz. Servet desen daha surda bir senedir oduna cikmis adini kurtardi. Emre Asik desen hayati hatalarla, gereksiz yere gördügü kirmizi kartlarla ve yaptigi golle sonuclanan hatalarla gecmis. 36 yasinda gecmis, iyi bir sezon oynuyor.

Hata yapacaksa varsin bu cocuk yapsin, Emre Asik degil. Bu cocuk hata yapsin, ögrensin, kendini gelistirsin. Böyle bir yetenek kolay kolay gelmez bir daha. ne yapip edip kazanmaliyiz. lig bitmis, havlu atmisiz. artik tek hedef Semih'i kazanmak olmali. Az da olsa gelecegi düsünün. hep günübirlik düsünce ile nereye kadar?? bize buraya getiren bu zihniyet zaten. uyanin artik!!!

Şimdilik Galatasarayda oynayamaz.Kendini geliştirmesi lazım ama Meirayı izlemektense Semihi izlemek daha güzel.Çok iyi bir stoperin alınması lazım gelecek sene.Emre Aşık,Emre güngör,Servet ve bir stoper daha.Bu bence Eren Güngör olabilir(kayseriden)Semih çok zor durumlarda kalırsak bu sene gibi oynayabilir.Yada verelim kiralık geliştirsin kendini biraz,sonra oynasın bu haliyle oynarsa onada takımada yazık oluyor.

Meira hata yapınca " Portekiz Milli takımının stoperi " . Semih hata yapınca " GS takımında şu anda oynayamaz " . Bence bal gibide oynar. Hatta oynasın, hata da yapsa oynasın.

ben Semihi Hacettepe maçında çıplak gözle izledim

çocuk çok iyi oynuyor 1 2 yıl sonra müthiş oyuncu olacaktır.

Cok hata yapıyor diyenlerede sorarım

server 3 sene once fbde oynarken nasıl hatalar yapıyordu ?

Ön Capraz Bagi yirtilmis malesef milli macda :(

Cok kötü oldu bu, cooook...

Orta baglar. Onemi yok neresi hep ayni bolgeler sakatlaniyor ilginc.

Yırtılmamış,esneme varmış.Mr bekleniyormuş,korkulduğu kadar büyük bir şey değilmiş.

Semih’in morali yerle bir oldu

Galatasaray'ın genç stoeri Semih Kaya'nın 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Daha düne kadar adı bile çoğu kimse tarafından bilinmezken, son Beşiktaş derbisinde yokluğu derinden hissedilen Semih Kaya, Portekiz’deki U-19 Milli Takım kampında sakatlanmıştı. Çapraz bağları kopan 18 yaşındaki stoperin 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Genç oyuncunun bu gelişmeden sonra moralinin yerle bir olduğu öğrenildi. Daha önce de benzer bir sakatlık yaşayan Semih, “Çok büyük hedeflerim vardı. Özellikle yaz kampını sabırsızlıkla bekliyordum. Buralara gelmek benim için kolay olmadı. Ama her şey yeni baştan başlayacak” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Fanatik

Haberin doğruluğu nedir arkadaşlar? gerçekten bu kadar büyük bi sakatlıkmı geçirdi yine? :(

Ciddi birsey yok demistim ya aynen öyle cikti:)

Korkulan başa gelmedi

Milli takımda yaşadığı sakatlık nedeniyle medyada uzun süre sahalardan uzak kalacağı şeklinde haberler çıkan Galatasaray'ın genç oyuncusu Semih'in sakatlığının önemli olmadığı açıklandı. Semih, medyada yer aldığı gibi çapraz bağlarının kopmadığını belirterek, ''Sadece sağ dizimde bağlarda esneme meydana geldi. İki haftalık aradan sonra idman yapacak duruma geleceğim'' dedi.

https://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=108&go=155279

eğer iyi çaşısırsa bu sene rijkaard onu yavas yavas hazırlayacaktır çünkü tam rijkaard tipi futbolcu topu oyuna iyi sokabilen futbolcu buda rijkaardın oyun felsefesine uyuyor yani çok şanslı sadece çalısın :D

Semih'in bir yerde sakatlık geçmişini okumuştum. Maşallah kariyerinin sonuna gelmiş bir oyuncu kadar çok sakatlanmış. Evet kumaşı ve fiziği çok iyi bu belli ama devamlılık açısından güvenilir mi orasını tartışmak lazım.

Semih'in bir yerde sakatlık geçmişini okumuştum. Maşallah kariyerinin sonuna gelmiş bir oyuncu kadar çok sakatlanmış. Evet kumaşı ve fiziği çok iyi bu belli ama devamlılık açısından güvenilir mi orasını tartışmak lazım.

Sakatligi ciddi degilmis cok sükür.

Semih'in ve Murat'in ilk maclarini hatirliyom ikiside Ankaraspora karsi basladilar, ikiside corner'de adam kacirmisti ve iki macta 1:1 bittmisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt