#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Semih'in dizindeki(yan çapraz bağ) sakatligi nüksetti .

6 ay sahalardan uzak kalacak .

Semih'in ön çapraz bağları kopmuş,ameliyat edilmis menüsküs'ten dolayı herhalde,6-7 ay sahalardan uzak kalacakmıs.

Dün akşamüstü antrenmanında bir pozisyonda sakatlanan oyuncumuz Semih KAYA, Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde Op. Dr. Sarper ÇETİNKAYA tarafından bugün başarıyla ameliyat edilmiştir.

Sağlık ekibimiz sağ diz artroskopik iç menisküs ameliyatı ve ön çapraz bağ kısmi yırtığına takviye yapılan Semih KAYA'nın durumunun iyi olduğu, hafta sonunu hastanede geçireceği bildirmektedir.

Galatasaray Futbol A.Ş.

https://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/4143.php

Semih'in ön çapraz bağları kopmuş,ameliyat edilmis menüsküs'ten dolayı herhalde,6-7 ay sahalardan uzak kalacakmıs.

Menüsküs okadar kötü degil aslinda degilmi?

Bu konularda pek bilgili oldugum söylenemez ama insallah 6 ay falan sürmez sakatligi.. :confused:

Ne şansız çocuk şu Semih yaa..Yine sakatlık geçirmiş çok üzüldüm gerçekten..

Destur daha ya, kamp bile baslamadan sakatliklar baslamis!

semih de mi kronik sakat yoksa? :confused:

bu çocuğun geçirdiği kaçıncı sakatlık böyle şansızlık olmaz. :(

Dün akşamüstü antrenmanında bir pozisyonda sakatlanan oyuncumuz Semih KAYA, Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde Op. Dr. Sarper ÇETİNKAYA tarafından bugün başarıyla ameliyat edilmiştir.

Sağlık ekibimiz sağ diz artroskopik iç menisküs ameliyatı ve ön çapraz bağ kısmi yırtığına takviye yapılan Semih KAYA'nın durumunun iyi olduğu, hafta sonunu hastanede geçireceği bildirmektedir.

-----

Edindiğimiz bigiye göre en az 5 ile 7 hafta arası süren bir süreç içersinde düz koşulara başlayabilecek.

Geçmiş olsun genç Aslan..

https://fossacimbom.blogspot.com/

lig baslamadan semih başladi lindertoh salonda calişiyo serkan salonda çalişiyo servet ne olacagi belli degil gokhan zırtpırt sakatlanacak lincoln muaammamaalesef işler hiç iyi gitmiyor.

Semih'in bir yerde sakatlık geçmişini okumuştum. Maşallah kariyerinin sonuna gelmiş bir oyuncu kadar çok sakatlanmış. Evet kumaşı ve fiziği çok iyi bu belli ama devamlılık açısından güvenilir mi orasını tartışmak lazım.

Demiştim demeyi sevmem, hele böyle konularda ama demiştim. Futbol falan bir yana, söz konusu insan sağlığı olunca insan üzülüyor. Gencecik çocuklar, belki gerçekten de çok yetenekliler ama sakatlıklar yüzünden fırsatları kaçırıyorlar.

Nekadar sanssiz bu Adam ya ?!

cok üzüldüm gercekten :( 3 Ay sahalardan uzak kalacakmis

kampta ama bu sakatlığı ona bence çok şeye mal oldu.

kednini gösterme fırsatını kaçırdı.

1 yıl daha bekliycez semih'i bu gidişle.

ama murat var o da en az semih kadar yetenekli, o girer inş. kadroya.

Teşekkürler Çagatay

Semih zaten gecen seneden beri A takim oyuncusu... fark ederseniz A takim kadrosunda resmi sitede bile... yasadigi sansiz sakatliktran dolayi PAF'da form tutmasi icin oynatiliyordu... Yasi tuttugu icin bu sene de PAF'da oynar ama A takimla antremanlara cikar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt