#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Çağlar, Serkan, Musa, Batdal + amcalari servet -gökhan + dedeleri ayhan da gönderilse ne olur ?

Kesinlikle forma şansı bulmalı gelecek sezon. Forma verilmese bile mutlaka 18'de bulunmalı. Emre Güngör'e benzetiyorum ben, ama Emre Güngör'ün daha soğukkanlısı ve telaş yapmayanı. Oyun görüşü de çok iyi. Umutluyum Semih'ten.

Bir maçla olumsuz yahut aşırı olumlu yorum yapanlara karşıyım lakin bu çocuğu çok sevdim :)

5.lig takımı olması farketmez beyler. olaya basit paslar atması ve tek hızlı toplar yapmasından girebilrisiniz, diğer maçlarda daha iyi görücez kendisini

bas bas bagirdik burda Semih dönmeli diye. Saolsun yüzümüzü kara cikarmadi aslan parcasi. masallah diyorum. böyle devam ederse formayi kapar zaten.

Abartan üstüne alınır zaten, takılma.

Çağlar, Serkan, Musa, Batdal, ... Evet haklısın ancak o onların sorunu, karşıdaki takımın amatör düzeyde olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ortada abartan göremedim ondan sordum. Klasik ve klişe yorumlara ne çok bayılıyorsunuz. :)

hastanede ameliyatı bittikten sonra narkozlu haldeyken hem$irenin gülerek ''cıkıp iyile$ince fenerbahce'li olacaksın'' demesine ''cıkartmayın o zaman'' demi$tir..... ekşiden :)

Çok sakin oynuyor.. bugün bi kez daha görmek lazım :)

Ben bu oglana bayiliyorum.

TAAAAAA, 16 yasindan beri takip etmeye calisdim, ve hep dedim, bu oglan adam olacak.

Insallah FT Semih'i gøndermek gibi bi hata yapmaz.

Bulent Korkmaz'la oldugu dønem bir kac mac oynamisti, orda cok begenmistim, ve simdi 2 yil daha tecrube kazandi.

Semih'i bu sene ilk 11'de gørmek isterim, en begendigim defans oyuncusu Galatasaray'da.

semih kaya bizim benimseyeceğimiz bi futbolcu .iyi oynuycak,parlayacak ve taraftar onu sahiplencek .kolay da bırakamayız .

Stoper mevkinin en iyisi Semih şu anda.

beyler süper bomba gibi geliyor çeviklik fizik gücü yırtıcılık hava toplarında felan çok iyi birebirdede bırakmıyor adamı dün antremanda çoğunun takıldığı hareketleri 0 hatayla geçti beni müthiş bir beklenti içine soktu semih

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt