#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Geçen sene kiralık vermeyip de takımda tutsaydık ve maçlarda da görev verseydik en azından Süper Lig tecrübesi olan genç oyuncumuz olmuş olurdu.20 yaşına gelmiş bir oyuncudan ilerisi için bir şey bekleniyorsa muhakkak takımda tutulmalı dönem dönem oynatılmalıdır, ama eğer ondan ilerisi için bir beklenti yoksa takımdan gönderilmesi en doğru karar olur, takım içinde tutup sisteme ayak uydurmasını sağlamak o oyuncunun gelişimi için daha büyük katkı sağlayacaktır, her sana başka bir takımda başka tandemlerde oynaması o oyuncunun sadece maç tecrübesini artırır.Başka da bir faydası olmaz oyuncuya.

Edit :
hazar_buyuka Hazar Büyüka

Ç.Rizespor, Galatasaray'dan stoper Semih Kaya'yı kadroya katmak için girişimlere başladı.

Artık semih'in vakti geldi ;)

Her maç yükselen performansıyla Servetin yerine görev yapmasını çok isterim...

hangi maçtan bahsediyon

bu çocuğu feldkamp sakatlanmasa 17 yaşında oynatacaktı.fatih hoca, zana , ujfalusi,hakana verdiği şansın yarısını hazırlık maçlarında bile vermedi.

nasıl kazanılıyor acaba kenarda oturtularak genç oyuncular.

FT'nin seni neden oynatmadığını hala anlamıyorum. :( Servet'ten kötü olamazsın zaten istesende.

o kadar istiyorum ki bu sene , ft'in ilk 11e ilk yazdığı isim haline gelmeni ...

kurtar bizi şu servetten , zan'dan ...

Hakan baltanın şu formuna rağmen onun stoperde şans bulmasına semihin yüzüne bakılmamasına söylenecek söz bulamıyorum...Yazıklar olsun Fatih hoca.

çıksın bi kaç maç aslan gibi oynasın.bu çocuk Bülent Korkmaz olsun daha iyi olsun.

Biraz ön plana alın yedekten kurtarın 11'e girsin...

bu adam sans bulacak mi bu sene, cok merak ediyorum, bence balon bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt