#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Servet'ten daha kötü oynama şansı varmı?

Var, baya da yüksek bir şans.

İyi oyuncu oynar. Terim ya da önceki hocalar deli değil, kenarda potansiyel bir Puyol (misal) olacak da, onlar Servet'i oynatacak.

Altyapımızı biz 1000 görüyoruz ama aslında 1.

bu cocugu 5 mac üst üste oynat be imparator. görelim tam ne oldugunu. tabi ki hata yapacaktir ama ben iyi bir stoper oldugunu düsünüyorum.

İyi oyuncu oynar. Terim ya da önceki hocalar deli değil, kenarda potansiyel bir Puyol (misal) olacak da, onlar Servet'i oynatacak.

Denemeden bilinmez. Idman havasıyla mac havası birbirinden cok farklıdır. Aydın idmanların yıldızı diye gelen her hoca onu oynattıda ne oldu? Semih gercek bir lig macında denenmeli. Sonradan oyuna girerek degil, ilk 11 tahtasında ismi yazılarak.

Denemeden bilinmez. Idman havasıyla mac havası birbirinden cok farklıdır. Aydın idmanların yıldızı diye gelen her hoca onu oynattıda ne oldu? Semih gercek bir lig macında denenmeli. Sonradan oyuna girerek degil, ilk 11 tahtasında ismi yazılarak.

Denenir illa.

Fakat birçok kişi muazzam bir stoper bekliyor, öyle bir dünya yok. Üst seviye bir oyuncu olsaydı çoktan takıma girmiş olurdu zaten, dediğim o.

Bunu zaman gelince görürüz. O zaman kadar bende muazzam bir stoper demeyelimde, muazzam bir libero bekleyenlerdenim.

Servet'ten daha kötüsü yok bence. Dip nokta benim için. En kötü bu kadar oynar Semih'de. Ama en azından kendisini geliştirmesi için fırsatı olur.

niye oynatilmiyor anlamiyorum. takimda kacan forveti tekrar yakalayabilecek tek savunma oyuncusu. hala yok tecrübe bilmemne. sanki Puyol ve Nesta oynuyor takimda.

Oynatmak zorundayız en azından içeride ki kolay gözüken bir maçta başlayarak,ama bu maç asla Çatladıkapıspor'a karşı olmamalı.En kötü bir Antalya maçı olmalı.Servet veya Gökhan'dan kötü olma ihtimali ço mzayıf bence.

Geçtiğimiz sezon Kartalspor'la yirmiye yakın maça çıktı genç Semih'imiz.

Berkin-Cetin-Semih, bu 3 oyuncu kabiliyet olarak dogustan büyük takım futbolcuları. Hele Cetin Güngörü hangi mantıkla yolladılar hala cözmüs degilim.

Insallah formayi birgün giydiginde öyle bir performans sergiler ki, yillarca stoperimiz olur. O kadar mi yetersiz de hic sans bulmuyor? Anliyorum, risk alacak zaman degil belki simdi, galibiyetlere ihtiyacimiz var ama Gökhan da mac basina 3-4 hata yapmiyor mu?

Garantiye aldığımız maçların 2. yarılarında oyuna alınarak ; yavaş yavaş oynamaya alışması ve bizim de onun ileri ki performansı için önümüze ışık tutmasını sağlayacaktır.

Gökhan ve Servet çok yetersiz ve her maçta gollük hata yapıyorlar. Ama onlar devamlı ilk 11'de oynatılmalı. Terim onlara güveniyor, milli takımdada Terim'in vazgeçilmez iki stoperiydi onlar. Onun için ne kadar gol yedirirlerse yedirsinler oynatılmayı hak ediyorlar. Terim'in kankası olabilmek de bir maharettir sonuçta. Biz Servet ve Gökhan ikilisi ile bu sezonu geçiririz. Forvet bol bol gol attıktan sonra, maç başına bir kaç gol yemişiz önemi yok. Hem forumda ne zaman ortaya çıkacakları belli olmayan lobi elemanlarını da bu şekilde rahatsız etmemiş oluruz. Semih gibi genç futbolcular bazı maçlarda 15 dakika denenebilir ama yaptıkları ilk hatada forumda acımasızca eleştirilmeliler ve derhal anadolu takımlarından birine sürülmeliler.

Buradaki Semih hata yapar kaygısını hic anlamıyorum. Her genc oyuncu hata yapmak zorunda mı? Skibbe-B.Korkmaz'lı sezonun son maclarında takım tamamiyle bitmisken nasıl futbol oynadıgını cabuk unutuyorsunuz. Hele bir IBB macı vardı ki, herkezi kendine mest etmisti. Ki Semih o sezon 18 yasına daha yeni basmıstı. Ayrıca yaz kampını mükemmel futbol oynayarak gecirdi. Devamında tek bir sans verilmemesi büyük haksızlık.

Yahu niye oynamıyor bu adam... Servet'ten de Gökhan'dan da daha düzgün ayağı var, bir stopere oranla cok daha teknik bir oyuncu, geriden oyunu müthiş kurabilir ve Ujfalusi ile birbirini tamamlayan bir 2li olustururlar düsüncesindeyim. Yazık vallahi yazık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt