#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Siz bir de maç formunu yakalayınca görün onu :D

Aranan Kan Bulundu !

Bugünki oyunuyla bizlere gösterdi ki; Bu takımda ben olduğum sürece stoper mevkiinde oluşabilecek eksikliklerden dolayı can sıkmaya gerek yok ben göreve hazırım.

Keşke sürekli onbir oynasa!

Ujfalusi'nin kapattığı bir kaç hatası oldu.Zamanla,oynaya oynaya kapatılıcak hatalar bunlar.

Birde top ayağına gelince güven veriyor.Alışkın değiliz biz buna,maçın heyecanı olmuyor:asd:

Beyin pıhtılaşması geçiren Semih Kaya'ya hemşire ameliyattan çıkarsan fenerli ol demiş oda o zaman çıkartmayın beni demiş. Efsane midir bilmem, face'de gördüm.

Bu oglan insallah ønumuzdeki maclardada ilk 11'de cikar.

Fatih hoca bu macda bizi yaniltmadi ve Semihi oynatti

Semih'de klasini gøsterdi hatasiz'a yakin oynadi nu genc yasina ve fazla Mac oynamamasina ragmen.

Helal olsun tekrar buz Adam.

Evet hatasız oynadı bu maçta. Daha çok şans verilirse umut vaadediyor.

Beyin pıhtılaşması geçiren Semih Kaya'ya hemşire ameliyattan çıkarsan fenerli ol demiş oda o zaman çıkartmayın beni demiş. Efsane midir bilmem, face'de gördüm.
efsane. batuhandı onu sakatlayan...ondan böyle bi operasyon geçirdi..

Ek olarak Amrabat + deplasman + takım yarım yamalak + mac eksigi + etrafında bir ton yeni oyuncu. Bir kac mac sonra manşetlerden düşürmez şeref yoksunu medya. Neyse ki aklı başında biri. Arda gibi olmaz.

haftaya yine yedek oturması muhtemel (FTnin direk servetle gökhanı keseceğini sanmıyorum ). ama olsun ilerisi için çok ışık verdi

Ayağı çok iyi. Topu oyuna çok iyi sokuyor. Yaptığı paslarda net ve direk paslar. Öyle topun altına girip, havada süzülecek şekilde(Hakan Balta stili) oyuna sokmuyor topu.

Sert ve tek oynuyor. Garanti paslar arıyor, fazla fantazi peşinde değil. 1.82'lik boyuna rahmen gökhan ünal ile iyi baş etti bence.

"Aranan KAN Bulundu."

Daha çok şans bulması gerek; hiç sırıtmadı.

Topu oyuna çok iyi soktu denecek bir oası yok hemen de uçurmayalım şimdi.

Forumda Elmander'i avatar resmi olarak ilk kullanan benim yanlış bilmiyorsam, hatta dalga geçen bir arkadaş da olmuştu, Elmander'i avatar yaptığına göre futboldan anlamıyorsun gibisinden, totem yapıp an itibari ile Semih Kaya'yı avatar resmi yapcam.

Ulan keşke Aydın'ı da avatarıma koysaydım 3-5 yıl önce.Şimdi elimizde patladı :)

Şaka bir yana, umarım bu totemi bozmaz Fatih Hoca.

Tecrübe kazanması gerekiyor oynayarak.

@TomasUjfa: I'm happy for Semih...he did a great job...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt