Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Milletin dilinden düsürmedigi Serdar Aziz'in esamesi okunmadı bugün.
Serdar Semih'in yaninda kimki??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milletin dilinden düsürmedigi Serdar Aziz'in esamesi okunmadı bugün.
Dur hele Mete 1-2 maç daha oynasın Semih bu sayfa dolup taşacak![]()
Serdar Semih'in yaninda kimki??
Kes lan aslan parçasıaslan parcasi cok gay bir ifade. lutfen kullanmayalim.
Yes sir it will :ka19:
Bu arada yavas yavas cogunuzun 4 yabancılı diye dalga gectigi hayal defansıma geliyoruz.
----------Muslera-----------
Eboue-Toure-Semih-Cissokho
I am happy :ask:
semih almış formayı.Fatih hocanın dedikleri şöyle;
"Galatasaray kendi ocağından inşallah bir oyuncu kazanacak. Semih bugün çok iyi oynadı. Sadece gördüğü gereksiz sarı kart için ona biraz kızdım. Ancak onun dışında çok iyiydi. Böyle isimlerin çalışarak formayı kapması bizim için de gelecek için de büyük umut oluyor"
''Semih, 40 yıllık Galatasaraylı gibi. Tanıdığım en ahlaklı futbolculardan biri. Öğrenerek, çalışarak, daha da üstüne katarak devam edecek. Oynadığı sürece sorun yok. Ben formayı veririm. Onlar aldıktan sonra kimse de alamaz. Gökhan ve Servet takıma döndüğünde kim iyiyse o oynar. Kimin hakkıysa elimizden geldiği kadar adaleti dağıtmaya çalışıyoruz''
Gökhan ve Servet artık rüyalarında formayı görürler. Gökhan zaten 4-5 hafta iyileşemez. Servet'i saymıyorum zaten![]()
ciddimisin bunu yazdıgına
serdar o jenerasyonun 1 numarasıdır
Bu arada yavas yavas cogunuzun 4 yabancılı diye dalga gectigi hayal defansıma geliyoruz.
----------Muslera-----------
Eboue-Toure-Semih-Cissokho
I am happy :ask:
toure deme artik adam emekliligine dogru ilerliyor
toure deme artik adam emekliligine dogru ilerliyor