#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Yes sir it will :ka19:

Fatih hocanın dedikleri şöyle;

"Galatasaray kendi ocağından inşallah bir oyuncu kazanacak. Semih bugün çok iyi oynadı. Sadece gördüğü gereksiz sarı kart için ona biraz kızdım. Ancak onun dışında çok iyiydi. Böyle isimlerin çalışarak formayı kapması bizim için de gelecek için de büyük umut oluyor"

''Semih, 40 yıllık Galatasaraylı gibi. Tanıdığım en ahlaklı futbolculardan biri. Öğrenerek, çalışarak, daha da üstüne katarak devam edecek. Oynadığı sürece sorun yok. Ben formayı veririm. Onlar aldıktan sonra kimse de alamaz. Gökhan ve Servet takıma döndüğünde kim iyiyse o oynar. Kimin hakkıysa elimizden geldiği kadar adaleti dağıtmaya çalışıyoruz''

Gökhan ve Servet artık rüyalarında formayı görürler. Gökhan zaten 4-5 hafta iyileşemez. Servet'i saymıyorum zaten ;)

Bu arada yavas yavas cogunuzun 4 yabancılı diye dalga gectigi hayal defansıma geliyoruz.

----------Muslera-----------

Eboue-Toure-Semih-Cissokho

I am happy :ask:

Gençlere şans vereceksin işte. Servet ile Gökhan'ı toplasan çarpsan Semih etmez. İlk topların çocuğunu karşıladı. Ayrıca hızlı. Kendi kademesinin yanında ters kademeye de girdi. Bundan sonra hep oynaması gerek. Topu da oyuna iyi sokuyor. Öz güveni var. O kadar övgü yeter. Nazar değmesin.

Fatih hocanın dedikleri şöyle;

"Galatasaray kendi ocağından inşallah bir oyuncu kazanacak. Semih bugün çok iyi oynadı. Sadece gördüğü gereksiz sarı kart için ona biraz kızdım. Ancak onun dışında çok iyiydi. Böyle isimlerin çalışarak formayı kapması bizim için de gelecek için de büyük umut oluyor"

''Semih, 40 yıllık Galatasaraylı gibi. Tanıdığım en ahlaklı futbolculardan biri. Öğrenerek, çalışarak, daha da üstüne katarak devam edecek. Oynadığı sürece sorun yok. Ben formayı veririm. Onlar aldıktan sonra kimse de alamaz. Gökhan ve Servet takıma döndüğünde kim iyiyse o oynar. Kimin hakkıysa elimizden geldiği kadar adaleti dağıtmaya çalışıyoruz''

Gökhan ve Servet artık rüyalarında formayı görürler. Gökhan zaten 4-5 hafta iyileşemez. Servet'i saymıyorum zaten ;)
semih almış formayı.

ciddimisin bunu yazdıgına

serdar o jenerasyonun 1 numarasıdır

Serdar'a tu kaka yapmayalım ama Semih Bursa'da olsaydı transfer nöbetleri inlerdi. Alt yapıdan ya, bedava ya ondan fazla umurunda degil taraftarın. Milyonları bayılmak bazılarına tatlı geliyor olsa gerek.

alakası yok

semihde o potansiyel var eyvallah

ama su anda Aziz daha önde

oynadıkca semih arayı kapatır düsüncesindeyim

ve biraz daha agresif olmalı diye düsünüorum semihin

301552_251307758249617_251261664920893_657571_1041367291_n.jpg

ne zamandan beridir gökhan zan'a servet çetine'e sabredeceğimize semih kaya'ya sabretsek belki iyi bir stoper kazanırız diyordum , eyvallah yanıltmadı .

seneye serdar aziz'i de alırsak , yaş ortalaması 21 taş gibi 2 türk stoperimiz olacak + ujfa gibi bir tecrübe ...

zan ve servet ====> to the dustbin !

Bugün hiç sırıtmadı gerçi Kayseri forvetleride öyle aman aman zorlamadılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt