#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Şu Galatasaray'da Semih'in tartışılacak yanı yok..

Kafa toplarını genelde kaybetti zaten hava toplarında agresifliği yeterli değil. Ama tekniği, çabukluğu, soğukkanlı oluşu MÜKEMMEL.

"İlk derbim olduğu için baştan heycanlıydım ama sonra normal, sıradan maç gibi oynadım."

Bu maçı da alnının akıyla iyi oynayarak çıkardın ya bundan sonra önün açık Aslan! Budur abi budur güvenip vereceksin böyle gençlere formayı başka türlü adam çıkmaz alt yapıdan.

Yine;...''Maaşallah tebarekallah!''...

Bu adama en ufak bir eleştiri yazanı kürekle dövmek lazım.

bi kere soğukkanlı adam. helal rusky .arda gitti canım yanmadı ama bu adam.. yok arkadaş olmaz. ...gidemez.

Ust duzey bir yetenek. Kendini daha cok gelistirir. Almeida'ya karsi hava toplarinda zorlanmasi cok dogal, ama Almeida'nin sutunda kendini topun onune atmasi ile Galatasaray taraftarinin gonlunde bir kez daha taht kurmustur.

almeida dan kafa toplarını alamayacağımı söylemiştim yanılmadım. ama bu kabahat değil tabiki

helal olsun aslanımıza . artık hiçbir zaman formayı bırakmaması gerekir

Aslansın hep böyle devam. servet belasından bizi kurtardığın için ne kadar para alsan az sana. yolun açık olsun kardeşim.

Sanki iyi şeyler yazarsam birşey olucakmış gibi geliyor,tırsıyorum.Çok önemli artıları var.Mükemmel bir stoper olmanın eşiğinde.Umarım bahtın açık olur aslan....

Harikaydi,allah nazardan saklasin, 16-17 yasinda bosuna Inter ve özellikle Arsene Wenger istememis onu...

Allah nazarlardan korusun

Maşallah

harikasın

süpersin

geleceğimizsin

helal olsun sana be semih süperdin mactan önce oynamanı istiyodum zaten fatih hocada seni kadroya almakla iyi yaptıı inş. bozulmadan üzerine koyarak devam edersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt