#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Bende hala kredin var aslanim.

Aman Gencler macinda Sevete uyma

İlk sayfalara göz gezdirdim de Semih'ten en çok Onur Albakar ümitliymiş. :)

Tebrik ediyorum.

Olsun yaptığı her hatayı görmezden gelebilirim..

Helal olsun gururlandırdın bizi dün akşam..

İnsanlar hatalarını sayıyor. Nasıl taraftarsınız anlamadım. 3 sene takımın altını üstünü getiren Servet'i korudunuz laf söyletmediniz. Şiir gibi top oynayan Semih'in hatalarını sayıyorsunuz. Biraz objektif olalım. Dün çıplak gözle stadda izleyenlerdenim. Çok baskı yedi ve yoruldu o ara da çabukluğunu kullanamadı. Bu kadar basit bi olay.

Haftaya kart falan görmesin sakın. fb maçında Servet'i görmek kabus olur.

Sivas maçında kademe hataları oldu ama olur o kadar.Öğreneceksin reis.Böyle devam et Fener maçında lazımsın bize kart falan görme.

2. sayfada su yorumlari yapmisim:

bir kac kez izledim. tek kelimeyle mükemmel bir yetenek. birebirde gecilmiyor, hava hakimiyeti süper, ve en inanilmazi teknigi. ona pres yapan forvetlerle dalga geciyor resmen. daha top kabyettigini görmedim. bence seneye kesinlikle oynatilmali.

seneye mutlaka ama mutlaka sans verilmeli cocuga. inanilmaz derecede sanssiz sakatliklar yasiyor, insallah bir daha böyle seyler yasamaz. yetenek olarak Türkiyenin gelmis gecmis en iyisi olmaya aday.

edit: ocak 2009:

Seneye Meira'nin yerine bu cocugu görmek istiyorum. Inanin 5 mac arka arkaya oynasin bu cocuk havada karada 10 a katlar Meira denen balonu. Seneye bence Meira'yi yollamak mantikli olur. Servet kaliyor, Semih var, Emre Güngör var, Murat Akca var, bir de Lucas Neill'i alirsak süper olur. Semih de banko 11 de oynar.

-----------------------

Lucas Neill nerden aklima gelmis la :D

Bülent Korkmaz hakkinda:

Korkaklar asla basarili olamaz bence. Bülent hoca maalesef cok korkak. Fatih Terim deki o asi ruhu göremiyorum onda. hep garanti pesinde. test yapiyormus filan fistik. senin yapacagin is su: alacaksin Semih'i karsina. haydi aslanim, senin zamanin geldi diyeceksin, hata yapmaktan korkma diyeceksin, ben arkandayim cik topunu oyna.

bukadar. yok testmis, yok bilmemne. bunlar bence yalan. futbolcu böyle kazanilmaz.

-----------------

cok dogru yazmisim yahu :D

İnsanlar hatalarını sayıyor. Nasıl taraftarsınız anlamadım. 3 sene takımın altını üstünü getiren Servet'i korudunuz laf söyletmediniz. Şiir gibi top oynayan Semih'in hatalarını sayıyorsunuz. Biraz objektif olalım. Dün çıplak gözle stadda izleyenlerdenim. Çok baskı yedi ve yoruldu o ara da çabukluğunu kullanamadı. Bu kadar basit bi olay.

Servet bile veliahtım Semih diyor, senin dediğine bak yahu. Euro 2008, milli takım unutma :(

Arkadaşlar amacım asmak-kesmek falan değil, destek vermenizi de anlıyorum ve ben de Semih'in sonuna kadar arkasındayım ama Semih maçın özellikle ikinci yarısında çok kötü performans gösterdi ve öyle 1-2 tane değil 4-5 tane amatörce ve saçma sapan hata yaptı. Özellikle o tartışmalı penaltı pozisyonundaki hatasından sonra arka arkaya hatalar yapmaya başladı ve bir tanesi de gol oldu. Ayrıca, ilk yarıda serbest vuruştan rakibin yakın mesafeden kafa vurduğu ve Muslera'nın kurtardığı pozisyonda da adamını kaçıran oydu. Genç ve tecrübesiz olduğundan rakip üstümüze gelmeye başlayınca ve işler kötü gidince psikolojik olarak etkilenmesi ve konsantrasyon yitirmesi normaldir, sizin de dediğiniz gibi öğrenecek ve kendini geliştirecek, tecrübe kazanacak ancak bu hataların pahalıya malolması da mümkündü, önemli maçlarda risk olabileceğini gördük tecrübesizliğinin. Yanlış anlaşılmasın, kesinlikle Servet'e 10 kere tercih ederim o ayrı ama yine de hatalarının da farkına varalım. Öte yandan özellikle ilk yarıda oyun kuruşu, pasları iyiydi, o konuda çok mutluyum ve takdir ediyorum kendisini.

Arkadaşlar amacım asmak-kesmek falan değil, destek vermenizi de anlıyorum ve ben de Semih'in sonuna kadar arkasındayım ama Semih maçın özellikle ikinci yarısında çok kötü performans gösterdi ve öyle 1-2 tane değil 4-5 tane amatörce ve saçma sapan hata yaptı. Özellikle o tartışmalı penaltı pozisyonundaki hatasından sonra arka arkaya hatalar yapmaya başladı ve bir tanesi de gol oldu. Ayrıca, ilk yarıda serbest vuruştan rakibin yakın mesafeden kafa vurduğu ve Muslera'nın kurtardığı pozisyonda da adamını kaçıran oydu. Genç ve tecrübesiz olduğundan rakip üstümüze gelmeye başlayınca ve işler kötü gidince psikolojik olarak etkilenmesi ve konsantrasyon yitirmesi normaldir, sizin de dediğiniz gibi öğrenecek ve kendini geliştirecek, tecrübe kazanacak ancak bu hataların pahalıya malolması da mümkündü, önemli maçlarda risk olabileceğini gördük tecrübesizliğinin. Yanlış anlaşılmasın, kesinlikle Servet'e 10 kere tercih ederim o ayrı ama yine de hatalarının da farkına varalım. Öte yandan özellikle ilk yarıda oyun kuruşu, pasları iyiydi, o konuda çok mutluyum ve takdir ediyorum kendisini.

Oyuncu bir maçla değerlendirilmez. Bizim yanlışımız bu. Tery'nin de çok kötü maçlarını bulursun. Uzun süreli performansına bakmamız gerekir.

kimse zaten hata yapmadı demiyorki. hata yapacak tabi. 1 tane hata yaptımı gerisi geldi. bunu hoca cözecek. volkan ayısınında durmadan sacıyla ugraşıldı sacma sapan goller yedi. şimdi cok iyi kaleci deniyor. bu cocukta ışık var. düşe kalka yürmeyi ve koşmayı ögrenecek. oda biliyordur hatalar yaptıgını. sımaracak bir cocuga benzemiyor. kONUŞMALARINDAN ANLADIM.

Koçum ,servete zan a futbolcu diyen seni eleştirir üzülme sen .Popescunun da ,Bülent Kaptanında yedirdiği goller gözümüzün önünde ...Sende o kumaş var ,hızlısın zekisin ayaklarına hakimsin..Hava toplarına biraz daha zaman harcarsan bu ülkenin en değerli adamı olacaksın ,bak Abdullah Avcıda seni izliyor ,sen futbol bilen adamların lafına kulak ver ,,Bak adam kaçırdı yeaaa diyen futbol bilginlerine kulaklarını tıka.Sen değil1, 10 gol yedirsen ben razıyım,sen servetten zandan bizi kurtardınya ,Allah senden razı olsun kardeşim benim ...

Bu çocuk şimdi hata yapmazsa hiçbirşey öğrenemez.30 yaşında adam hata yapıyor daha öğrenecek bişeyi de kalmamış.Varsın Semih yapsın canı sağolsun.Hata yapmadan yanlış düzeltilemez.Çok çok iyi olacak bu çocuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt