Osman Yanik
Kırmızı Üye
- 4 Ocak 2011
- 1.414
- 0
- 996
Cevap: #26 Semih Kaya
Bende hala kredin var aslanim.
Aman Gencler macinda Sevete uyma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk sayfalara göz gezdirdim de Semih'ten en çok Onur Albakar ümitliymiş.![]()
Tebrik ediyorum.
Biraz da gülse iyi olur.
Resmen 90 dkk sinirli bakiyor.Kontratini uzatirken bile gülümsemiyor.
Asil buzdolabi H.Balta degil,Semih´dir.
Biraz da gülse iyi olur.
Resmen 90 dkk sinirli bakiyor.Kontratini uzatirken bile gülümsemiyor.
Asil buzdolabi H.Balta degil,Semih´dir.

İnsanlar hatalarını sayıyor. Nasıl taraftarsınız anlamadım. 3 sene takımın altını üstünü getiren Servet'i korudunuz laf söyletmediniz. Şiir gibi top oynayan Semih'in hatalarını sayıyorsunuz. Biraz objektif olalım. Dün çıplak gözle stadda izleyenlerdenim. Çok baskı yedi ve yoruldu o ara da çabukluğunu kullanamadı. Bu kadar basit bi olay.
Arkadaşlar amacım asmak-kesmek falan değil, destek vermenizi de anlıyorum ve ben de Semih'in sonuna kadar arkasındayım ama Semih maçın özellikle ikinci yarısında çok kötü performans gösterdi ve öyle 1-2 tane değil 4-5 tane amatörce ve saçma sapan hata yaptı. Özellikle o tartışmalı penaltı pozisyonundaki hatasından sonra arka arkaya hatalar yapmaya başladı ve bir tanesi de gol oldu. Ayrıca, ilk yarıda serbest vuruştan rakibin yakın mesafeden kafa vurduğu ve Muslera'nın kurtardığı pozisyonda da adamını kaçıran oydu. Genç ve tecrübesiz olduğundan rakip üstümüze gelmeye başlayınca ve işler kötü gidince psikolojik olarak etkilenmesi ve konsantrasyon yitirmesi normaldir, sizin de dediğiniz gibi öğrenecek ve kendini geliştirecek, tecrübe kazanacak ancak bu hataların pahalıya malolması da mümkündü, önemli maçlarda risk olabileceğini gördük tecrübesizliğinin. Yanlış anlaşılmasın, kesinlikle Servet'e 10 kere tercih ederim o ayrı ama yine de hatalarının da farkına varalım. Öte yandan özellikle ilk yarıda oyun kuruşu, pasları iyiydi, o konuda çok mutluyum ve takdir ediyorum kendisini.