#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Golde hatasi oldugunu kabul etti mactan sonra.

Gercekten iyi oynuyor ama hala tedirginlik yasadigi durumlar oluyor. Sizin degindiginiz gibi her topa mudahele etme istegi yerini kaybetmesine neden oluyor. Bunun disinda pozisyon sezgisi gayet iyi. Oyun bilgisi de oynadikca gelisiyor.

Her maç yenilen golde hatası var, leş herif.

Demeyi çok isterdim ama diyemiyorum. Bugün önceki günlere oranla daha durgun oynadı, gerçi Cenk'in kariyeri açısından büyük darbe koydu bugün, herif sahada yoktu lan.:asd:

Hatası elbette olacak. Çok genç daha. Tecrübe kazandıkça verimliliği artacak.

TRANSFER MARKT 'a göre 8,3 / 10 ortalama yapmış 14 macta

* Transfermarkt oyuncu notlar uzmanlarımız, veri yönetlerimiz ve moderatörlerimiz belirliyorlar. mış

Şu çocuğun maaşına zam yapın ey yönetim..

Bu çocuk Servet ve Gökhan'ın primlerinide alsın yazık yav..

Şımartmadan mutlu edin bu çocuğu..

hata denilebilir ama topta tam yerini buluyor. asil sabri nerde onu sormak lazim ?

orta sahada topu kaptiranda birde asil hata.

Hata falan degil golde ki bence. Takım ileri cıkarken topu kaptırdı. Ve asisti yapan adam topu cok güzel bir sekilde verdi. Topun şiddeti falsosu düscegi yer gercekten gidebilcegi en iyi yere gitti. O pozistonda Puyol'da olsa birsey yapamazdı.

Semih nazar değmesin... Dünya'nın en iyi stoperi olma yolunda son sürat ilerliyor.

Pique'nin yanına Sabri'yi koy herif feleğini şaşırır..

Ulan bir sağ bek düşün ki

Hiç yerinde olmasın :D

O adam Sabri işte :D

golde hatasi yoktu. kendisi adamini tutuyordu, Sabri nin adami bosta kalinca, ona dogru kostu.

Golde semihten once selcuk (yanlis pas veren selcuk idi sanirim) ve sonrada yerinde olmayan sabri hatali, sonra da semih geliyor. Ama semih kendi kalene atsin, yine laf yok! Iyi ki var.

Golün 1 numaralı sebebi Sabri'dir.

2ftug.jpg

baktim millet ne diyor diye de golde semih sucsuz sabri suclu diyen ya futbolu ilk defa izlemistir ya da sarbi uhuhuhuh mantiginin yilmaz bir takipcisidir

iyi ozetleyen bir mesaj icin bkz:

Sabri'nin hatası yok golde. Ani kaptırılan bir top, Sabri ofansif pozisyonunu almış bomboş bekliyor. Popov Sabri'nin 15 metre önünde depara kalkıyor top kaptırılınca, yetişmesi mümkün değil Sabri'nin. O pozisyonda %70 Selçuk %30 Semih diyebiliriz hata için. Şamar oğlanı yapmayın adamı.

bir pozisyonda biraz ters basti aha dizi yine gitti dedim

ama allah korudu

allah nazardan saklasin seni aslan parcasi

"kaya" gibisin masallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt