#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

bülent kaptanin velihati dir kendisi onun kadar basarili olacak.

sen ne bülent kaptansin ne piquesin nede puyolsun

sen ASLAN gibi SEMIH sin

10 yil sonra gencler seni anacak idolüm diye cunki sen kimseye benzemiyorsun

Verilen şansı iyi değerlendirdi.

Değişilmez sin.

AlVTRfxCAAAGSUt.jpg

Semih Kaya 4 - Abdülkadir Kayalı 10 - Batuhan Karadeniz 9 - Emre Çolak 6 - Eren Albayrak 11

Alıntı.. :)

Şu resim cok önemli, cok anlamlı bir resim aslında. Her acıdan.

Su resimde sadece Galatasaray'da olanlar bugün cok önemli noktalarda, cok daha önemli oyuncular.

Azcık vücut çalış Aslan. Bombasın, Harikasın, Fatih Terim'in bir lütfusun. :asd:

Kaleciyi oyalaması özel olarak hoşuma gitti, Servet ve Gökhan gibi centilmen ötesi iki stoperden sonra böyle küçük ayrıntılar göze çarpıyor.

Valla Semih hala isyan etmiyorsa bu onun ne kadar profesiyonel olduğunu gösterir.Adam Sabri'nin kademesine girecem diye 2 kişilik oynuyor.Bi nevi hem stoper hem de sağ bek oynuyor.Hata yapıyor diyen dingiller de at gözlülüğü ile izliyor herhalde.O özveriyi görmemek dingilliktir.

Az daha gelişsin inanın Barça'da sırıtmayacak kaliteye erişir. Tabi onun yuvası Florya :)

Böyle bir stoper almaya kalksak en az 10m euro. Her izlediğim maçta gurur duyuyorum. Bir kez hakeme itiraz ettiğini görmedim. Bülent Korkmazın kalbimde yeri çok büyüktür ama bu çocuk başka bişi olucak. Hissediyorum ki bundan 20-30sene sonra TT Arena nın önünde bir heykeli olucak. Ve biz çocuklarımıza torunlarıma onu anlatıcaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt