Fırat Taştan
Aslan Üye
- 27 Ocak 2010
- 8.928
- 1
- 1.173
Cevap: #26 Semih Kaya
Semih candır can
Semih candır can
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 gencimiz içerisinde şöyle bir fark var. Semih'in ayağına top geldiğinde hiç korkmuyorum gayet rahat hissediyorum lakin hala Emre'de bunu hissetmiyorum. Hata yapacak yanlış tercih yapacak diye hala korkuyorum. Üstelik Semih riskli bölgede topla buluşan birisi mevkisi gereği ona rağmen gayet rahatım. Bence Semih artık sağlam bir futbolcu oldu ama Emre henüz olamadı.
Semih'in her hareketi soğukkanlı ve risksiz (taca atma) olduğundan öyle geliyor bence. Ben de Emre'de heyecanlanıyorum ama bu heyecan "çalım atayım derken topu kaptıracak" heyecanı falan oluyor.
Ama son 3-4 maçta top Emre'nin ayağındayken rahatım. Yanılmıyorsam Samsun maçının son dakikalarında topu bizde tutabilmek için iler çıkarken birkaç kez topa basıp geri dödü ve bunu yaparken 2 kişiyi oyundan sildi. O günden beri Emre'nin ayağındayken top rahatım. Ama kanatta çok rahat olmuyor topu saklarken. Daha çok orta alanda iyi saklıyor topu.
Top şişirmemeli, Ujfa gibi topla çıkış yapmayı öğrenmeli oyun sıkıştığında.