#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Top şişirmemeli, Ujfa gibi topla çıkış yapmayı öğrenmeli oyun sıkıştığında.

Hava toplarında hatasız, maaşallah aynen devam Semih :tiphat:

ingiltere ispanya pasaportu olsaydı seneye giderdi başka takıma cok rahat

topla gitmeyide öğrenmeli. bunu bu sezon beklemiyorum da gelecek sezon bekliyor olacağım. topla gitmemesi için herhangi bir eksikliği yok. sadece biraz daha oynadığı maç sayısının artması bunla oranla neler yapabileceğinin iyice farkına varması gerekiyor.

Alex düşünsün, bizim karşımızda oynayacak kişi o, o düşünsün yani. Biz alexten korkmuyoruz bu alex olur ya da başka bi oyuncu olur. Biz çıkıp normal maçımızı oynucaz yani

2 gencimiz içerisinde şöyle bir fark var. Semih'in ayağına top geldiğinde hiç korkmuyorum gayet rahat hissediyorum lakin hala Emre'de bunu hissetmiyorum. Hata yapacak yanlış tercih yapacak diye hala korkuyorum. Üstelik Semih riskli bölgede topla buluşan birisi mevkisi gereği ona rağmen gayet rahatım. Bence Semih artık sağlam bir futbolcu oldu ama Emre henüz olamadı.

2 gencimiz içerisinde şöyle bir fark var. Semih'in ayağına top geldiğinde hiç korkmuyorum gayet rahat hissediyorum lakin hala Emre'de bunu hissetmiyorum. Hata yapacak yanlış tercih yapacak diye hala korkuyorum. Üstelik Semih riskli bölgede topla buluşan birisi mevkisi gereği ona rağmen gayet rahatım. Bence Semih artık sağlam bir futbolcu oldu ama Emre henüz olamadı.

Semih'in her hareketi soğukkanlı ve risksiz (taca atma) olduğundan öyle geliyor bence. Ben de Emre'de heyecanlanıyorum ama bu heyecan "çalım atayım derken topu kaptıracak" heyecanı falan oluyor.

Ama son 3-4 maçta top Emre'nin ayağındayken rahatım. Yanılmıyorsam Samsun maçının son dakikalarında topu bizde tutabilmek için iler çıkarken birkaç kez topa basıp geri dödü ve bunu yaparken 2 kişiyi oyundan sildi. O günden beri Emre'nin ayağındayken top rahatım. Ama kanatta çok rahat olmuyor topu saklarken. Daha çok orta alanda iyi saklıyor topu.

Semih'in her hareketi soğukkanlı ve risksiz (taca atma) olduğundan öyle geliyor bence. Ben de Emre'de heyecanlanıyorum ama bu heyecan "çalım atayım derken topu kaptıracak" heyecanı falan oluyor.

Ama son 3-4 maçta top Emre'nin ayağındayken rahatım. Yanılmıyorsam Samsun maçının son dakikalarında topu bizde tutabilmek için iler çıkarken birkaç kez topa basıp geri dödü ve bunu yaparken 2 kişiyi oyundan sildi. O günden beri Emre'nin ayağındayken top rahatım. Ama kanatta çok rahat olmuyor topu saklarken. Daha çok orta alanda iyi saklıyor topu.

Evet kesinlikle kanatta oynamasından kaynaklanan problem yaşıyor gerçek beceresini gösterebilmek için. Örneğin Emre'nin en sevdiğim özelliği öldürücü biçimde yön değiştirmesi , dönüşleri. Bunu kanatta yapamıyor.

Bir defans oyuncusu risksiz oynamalı sade futbol. Semih bunu gayet iyi yapıyor ileriki maçlarda Uja gibi topla çıkışlarıda(arada sırada tabi) yaparsa tamamdır zaten.

KAYA gibi adamsın. Seni izlerken acayip keyif alıyorum.

semih_kaya_54.jpg

semih-kaya.jpg

160918hp2.jpg

Çok fena sıçrıyor. Kafa toplarında oyüzden bu kadar avantaj sağlıyor. :tiphat:

Top şişirmemeli, Ujfa gibi topla çıkış yapmayı öğrenmeli oyun sıkıştığında.

daha genç bu cocuk 20 yaşında daha..şimdilik böyle oynasın iyidir.

topla cıkıp kaptırsa gol yesek asarlar semihi.bence böyle iyi

seneye felan denemeye kalksın ki kredisi olsun

semih-kaya.jpg

Servet cenkten 8 cm uzun olmasına rağmen geçen sene kafa topu verdi o poziyonda gol yedik. Birde semihe bak zamanlama sıçrama herşeyi mükemmel yapıyor kafa toplarında

çok kafa topuna çıkıyo,inanılmaz sıçrıyo...

dogum gununmus bugun aslan parcası , iyi dogmussun:tiphat:

İyikki doğmuş. Ama büyümesin bu çocuk. :) Böyle kalsın hep...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt